Ti tvoj NOS ni všeč? TO so naredile ZVEZDNICE, ki niso želele na operacijo

Če kdo ve, kako postati samozavestnejša in osrednji del svojega obraza nositi ponosno, so to zvezdnice!

Ti tvoj NOS ni všeč? TO so naredile ZVEZDNICE, ki niso želele na operacijo (foto: Profimedia) Profimedia
18. 3. 2020

V času, ko nam malodane vladajo instagram filtri in se mnogi odločajo za lepotne popravke tudi v resničnem življenju, je naraven videz prava osvežitev.  

Preverili smo, kako se z naravno večjim nosom ponašajo zvezdnice in kakšnih trikov se občasno poslužujejo ...

Sarah Jessica Parker

Si Carrie sploh predstavljaš brez njenega velikega in dolgega nosu? Najbrž ne, vseeno pa se Sarah (v svojih vlogah in resničnem življenju) poslužuje trika, ki njen nos naredi manj opazen oziroma poglede pritegna drugam. Njeni lasje so bili vedno še 'večji' od nosu, kodri pa so tisti, ki so poskrbeli za distrakcijo.

Tudi sicer se je priljubljena igralka iz serije Seks v mestu vedno držala stran od lepotnih operacij, strokovnjaki pa ocenjujejo, da je uporabila le botoks, s katerim se je znebila gubic.

Alba Flores

Priljubljena španska igralka ima izrazit kljukast nos, ki pa je postal del njene osebnosti in ga s ponosom uporabi sebi v prid s spetimi in pol-spetimi pričeskami.

Naredi si sproščeno figo, boksarske kitke ali v lase dodaj obroč. Tako boš pozornost malce preusmerila na lase, hkrati pa jih boš umaknila stran od obraza in ne boš skrivala nosu.

Lea Michele

Lea je svoj grški nos včasih poskušala zakriti in ga s konturo optično pomanjšati, sedaj pa se poslužuje bolj vpadljivega očesnega make-upa, ki pritegne pozornost drugam. Tako kot Sarah in Alba pa je imela tudi Lea že številne pričeske, ena izmed njih je frufru, ki prav tako poskrbi, da ljudje pogledajo malce višje od nosu.

Gisele Bündchen

Gisele je dokaz, da so tudi dekleta z velikom nosom lahko uspešne manekenke. Brazilska lepotica je bila pred njenim velikim uspehom v manekenskem svetu sicer velikokrat zavrnjena, a to je ni ustavilo, izrazit nos pa je danes njena posebnost. Kako ji je uspelo? Minimalističen make-up, širok nasmeh in samozavest sta tisto, kar te ne bo moglo ustaviti!

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Našli smo FOTKE Maje Malnar PRED lepotnimi popravki (kakšna razlika!)
Priporočamo tudi: Ne veš, kako speti LASE? 3 TOP pričeske, s katerimi boš vedno UREJENA