Lepota Promocijsko sporočilo

Si na svoji koži opazila pigmentne madeže? Vzrok je lahko TO (+ kako jih odpraviti)

25. 9. 2023
Si na svoji koži opazila pigmentne madeže? Vzrok je lahko TO (+ kako jih odpraviti) (foto: Promocijsko gradivo)
Promocijsko gradivo

Povzroči jih sonce, krivo pa je lahko tudi ...

Pigmentni madeži, fleki in lise so pogovorni izrazi, s katerimi označujemo hiperpigmentacije oziroma potemnitev določenih mest na koži.

Koža lahko na mestih potemni zaradi različnih notranjih in zunanjih dejavnikov - hormoni, vnetje, zdravila, bolezni in sonce. 

Veš, kaj povzroča madeže na tvoji koži?

Najpogostejši vzrok je izpostavljanje soncu 

Koža na soncu naravno tvori melanin, ki pa je lahko neenakomerno razporejen.  

Nosečnost

Hormoni med nosečnostjo lahko sprožijo čezmerno tvorbo melanina. To je pogosto čas, ko se pojavijo prvi pigmentni madeži.

Starost 45+

Tvorba melanina v naši koži s staranjem postane manj natančna. Obstaja tudi povezava med starostjo in akumulirano izpostavljenostjo soncu.  

Menopavza

Hormoni med in po menopavzi lahko prav tako sprožijo čezmerno tvorbo melanina. 

Madeži zaradi aken

Izbruh aken lahko povzroči temne madeže, še posebej pri temnejših fototipih. 

Tvoji madeži so tako edinstveni, kot ti sama!

Pigmentni madeži se lahko pojavijo pri vsakem človeku, ne glede na starost, vendar pa ima NIVEA Luminous zate rešitev, ne glede na vrsto madežev.

Med tremi različnimi izdelki boš našla pravi izdelek za vsako potrebo kože in vsak vzrok za madeže. Čas je, da najdeš svojo LUMINOUSity. 

Z NIVEA Cellular Luminous630, ki je serum proti pigmentnim madežem številka 1 na svetu, in ki bo targetiral tvoje stanje in tip kože, boš svojemu obrazu povrnila enakomerno in sijočo polt. Deluje predvsem na madeže od sonca in kot posledico nosečnosti (hormonskega neravnovesja).

Če so na tvojem obrazu ostali pigmentni madeži po boju z aknami, ti lahko pomaga NIVEA Cellular Luminous serum proti madežem zaradi aken, ki bo zmanjšal temne madeže zaradi aken, poleg tega pa bo s patentirano formulacijo odličnih sestavin, zgladil in matiral kožo.

Serum NIVEA Cellular Luminous Anti-age že po 2 tednih učinkuje proti starostnim pegam, ki so nastajale 10 let. Okrepi strukturo kože in zapolni globoke gube. Za enakomernejšo, čvstejšo in sijočo kožo.

Če si med tistimi, ki so se jim na koži pojavili pigmentni madeži zaradi aken, je zate NIVEA Cellular Luminous: serum proti madežem zaradi aken je lahek serum v obliki gela, ki ima trojni učinek:

1. Vidno zmanjša madeže zaradi aken.

2. Zgladi kožo.

3. Pomaga pri nadzoru sebuma za matirano polt.

Serum je razvit posebej za potrebe mastne, mešane in k nepravilnostim nagnjene kože, s katero se običajno srečujemo v 20-ih letih.

Formula vsebuje LUMINOUS630, ki učinkovito zmanjša in posvetli madeže zaradi aken, salicilno kislino, ki nežno izenači nepravilnosti, hiauronsko kislino za vlaženje kože in izvleček zelenega čaja, ki pomaga pri nadzoru sebuma.

Več informacij o izdelku najdeš tukaj.