Še vedno kupuješ kozmetiko za polno ceno?

Od zdaj naprej boš lahko svojo priljubljeno kozmetiko kupovala po neobičajno ugodni ceni in tako privarčevala na stotine eurov preko celega leta.

22. 12. 2010

Naj ti razkrijemo skrivnost StrawberryNET.com, ki ti je kozmetična podjetja ne bodo odkrila:

Zakaj so svetovni prvaki med internetnimi ponudniki s kozmetičnimi izdelki?

StrawberryNET.com ponuja več kot 30.000 izdelkov in več kot 200 blagovnih znamk.

Obseg ponudbe zajema najbolj znane blagovne znamke vseh proizvajalcev kozmetičnih izdelkov in to po najboljših cenah na svetu. Izbirajo namreč samo najboljšo dostavo iz celega sveta in kupujejo izdelke samo pri podjetjih, ki zagotavljajo 100% originalno blago. Jamčijo namreč tudi za kvaliteto in poreklo blaga!

Še nekaj razlogov, zakaj je njihova ponudba najboljša:

  • brezplačna dostava blaga kamorkoli na svetu. Ne postavljajo pogojev za minimalni nakup, izdelke pa lahko naročiš udobno iz svojega doma.
  • dodaten 10% popust s popustom za zveste stranke. Z vsakih naročilom se veča možnost popusta za zvestobo, ki lahko doseže najvišjo raven 10% prvotne cene.
  • skupinski popust 5%, ki se začenja večati pri drugem nakupu izdelkov, na katere imaš popust 1% že v trenutku, ko izdelek pri nakupu.

V 10 letih obstoja StrawberryNET.com so pomagali milijonom žensk s celega sveta združiti njihove prednosti z njihovimi že tako nizkimi cenami ter tako ustvariti brezkonkurenčne popuste v višini 60% običajnih cen.

In po novem še ... vse do 15. februarja 2011.

Brezplačno darilo in 5% popust za Cosmopolitanke!

Ekskluzivno objavljamo kodo “strawberry-333”, na osnovi katere boš lahko na blagajni prejela brezplačno darilo in popust v višini 5% pri prvem nakupu. Obenem ta popust velja za ostale akcije in popuste, ki ravnokar potekajo na njihovih internetnih straneh.

Klikni na: www.strawberrynet.com!

Reklamna koda je že aktivirana in bo za Cosmopolitanke veljavna vse do 15. februarja prihodnje leto. Z njo boš tako lahko izkoristila velike posebne popuste, ki bodo predstavljeni že v januarju 2011.