Se nikakor ne moreš znebiti PRHLJAJA? Naše bralke RAZKRIVAJO način, kako jim je USPELO!

In to le po treh pranjih. 🙊

Se nikakor ne moreš znebiti PRHLJAJA? Naše bralke RAZKRIVAJO način, kako jim je USPELO! (foto: Profimedia) Profimedia
20. 1. 2021

Dejstvo je, da se s prhljajem vsaj enkrat v življenju srečamo vsi, nekateri imajo z njim večje težave, spet drugi se s to nadlogo soočijo le v določenem življenjskem obdobju. 

Ne glede na to, koliko časa traja, pa se prhljaja vsi želimo čim prej znebiti, imamo prav? 😉

Naše bralke, ki so se v preteklosti soočile s težavo prhljaja smo vprašali, kako so se ga uspešno znebile, in TO 👇🏼 je njihov odgovor.

Konopljin trdi šampon

Razlogi za nastanek prhljaja so številni ter se od posameznika do posameznika lahko razlikujejo. Pa vendar se pogosto zgodi, da do prhljaja privede pretirana uporaba izdelkov za nego las in oblikovanje pričeske, zato je dobro, da tudi pri negi las vsake toliko narediš t.i. negovalni detox.

Kaj to v resnici pomeni?

Samo to, da svoje produkte za nego las omejiš na osnovne, vendar naj bodo ti visoke kakovosti. 

Potrebuješ primer?

Na spletu smo našli ročno izdelan trdi šampon slovenske blagovne znamke Hempika, ki ga mojstrice naravne kozmetike delajo in pripravljajo kar mesec dni! 

Trdi šampon je ročno izdelan iz hladno stiskanega konopljinega in kokosovega olja, ter globinsko navlaži in zaščiti tvoje lase in lasišče, glina v njem učinkovito odstrani umazanijo in pospeši prekrvavitev, jabolčni kis pa obljublja sijoče in zdrave lase. 

Če želiš izvedeti več, si vse o ročno narejenem šamponu Hempika preberi TUKAJ.