Se letos odpravljaš na Škisovo? Izvoli 3 ideje za POPOLN festivalni videz

Še nekaj dni nas loči od 22. Škisove tržnice, ti pa še vedno nisi čisto prepričana, kako se boš uredila? Pokukaj med ideje, ki ti bodo pomagale, da boš tudi v Ljubljani ujela svoj 'Coachella vibe'. 😉

Se letos odpravljaš na Škisovo? Izvoli 3 ideje za POPOLN festivalni videz (foto: Profimedia) Profimedia
6. 5. 2019 | Promocijsko sporočilo

1. Edinstvena

Veš tisto, ko odpreš paletko barvnih senčil in je tam tista rumena barva, ki je nikoli ne uporabiš? No, zdaj je čas da vanjo končno 'pomočiš' svoj čopič in jo uporabiš v izobilju! 

Škisova tržnica je popolna priložnost, da svojo ustvarjalnost spustiš na plan in si privoščiš malce več barv. In zakaj to ne bi bila prav rumena? 😉

Mimogrede, smo ti povedali, da je prav rumena barva Škisove tržnice?

Rumeno lahko v modnem stajlingu kombiniraš z nežno rožnato ali viola barvo ustnic, nikakor pa ne smeš pozabiti niti na bleščice. Te so v času festivalov že nekaj let stalnica, ki je ne gre zanemariti.

Rumen make-up lahko kombiniraš z rumeno majčko, dodaš usnjeno jakno in vedno zvesti džins. Če pa želiš zareeeeees izstopati, uporabi barve! Rdeča jakna je vedno prava izbira za na festival, TUKAJ pa lahko preveriš, kako letos barve kombiniraš kot profesionalka. 

2. Odštekana

Če nisi privrženka barv, si privošči temno ličenje v slogu smoky-eyes, in preseneti z barvo rdečila za ustnice. Če ne veš, kaj bi storila s pričesko - visoki čop je (še) vedno v modi.

Kolesarke? Zakaj pa ne.

Hit leta lahko oblečeš tudi na Škisovo tržnico! Kombiniraj Jih s svojo najljubšo jakno in topom, ki ti stoji v omari že vse od lanskega poletja.

3. Dekliška

Še vedno prisegaš na rek, da je manj več? 

Roza make up lahko dopolniš s kitkami in udobnim puloverjem.

Še več idej za make-up lahko najdeš na Instagram profilu GlamByNika.

Navadna majčka, spodaj pa daljše krilo in teniske — ali s tem lahko sploh zgrešiš? 

Foto: Rok Bačovnik in Nika Šubelj
Make-up: Nika Šubelj, GlambyNika
Frizura: Vanja Oštir, Frizerski studio Ekstravaganca
Obleka: Anja Baškovč
Modeli: Anja Baškovč, Nina Miketič, Ula Reček