Samozavest s podpisom Christine Aguilera

Christina Aguilera je brez dvoma sinonim za privlačnost, odločnost in kar je najbolj seksi - samozavest. Z novo izzivalno dišavo, ki nosi njen podpis, boš v sebi obudila nekaj njenega šarma, prebudila svojo čutnost in si okrepila samozavest.

2. 10. 2007

Pomisli! Kaj je tisto zaradi česar se počutiš seksi?

Včasih je dovolj le občudujoč pogled in nasmeh iz druge strani sobe. Včasih je to nov kos oblačila. Včasih pa se najbolj samozavestno in najbolj seksi počutiš takrat, ko nase naneseš svojo najljubšo dišavo.

Injekcija samozavesti

Strokovnjaki so si edini v mnenju, da je prav dišava tista, ki dvigne in izboljša razpoloženje. Včasih je potrebna le kapljica dišave, da se počutimo srečni v svoji koži. Vonj je namreč neposredno povezan z možgani in zaradi njega se lahko počutimo zapeljivi, glamurozni, samozavestni in ... seksi. Dišava, ki se popolnoma ujema s tvojo osebnostjo, pa deluje kot prava injekcija samozavesti. In samozavest je seksi. Zelo seksi.

Tako kot Christina

Vznemirljiva privlačnost in samozavest sta lastnosti, ki ju ima Christina Aguilera v izobilju. Je izjemno svoja in se zaradi tega ne opravičuje. Številnim mladim ženskam zato predstavlja pozitiven ideal. Zvesto ji sledijo in v sebi brezkompromisno prebujajo svojo zapeljivo ženstvenost. Dišava z njenim podpisom pa jim bo pri tem gotovo le še pomagala.

S ščepcem afrodizijaka

Christina je na tržišče poslala dišavo, ki bo mladim ženskam dala pogum, da pokažejo svojo čutnost in prebudijo v sebi moč zapeljevanja.

  • Zgornje note, v katerih se skrivajo slasten eksotični sadni sorbet, živahna mandarina in sočen čaj črnega ribeza, dišavi dodajo dinamičnost – energijo.
  • V srednjih najdemo izjemno ženstven šopek, ki ga sestavljajo jasmin stephanotis (venčevka), potonika in sočna sliva. Te note odražajo Christinino ljubezen do dekliškega glamurja in vas spodbudijo, da slavite svojo ženstvenost.
  • Medtem pa dolgo trajajoče osnovne note mošusa, jantarja, dragocene lesovine in kremne vanilje s svojim zapeljivim učinkom okrepijo samozavest. Vanilja je psihogeni afrodiziak. Dokazano je, da dviguje razpoloženje, občutek zadovoljstva, pa tudi samozavest in ambicioznost, zaradi česar si boš upala biti seksi in v tem tudi uživati.

Prav takšna kot dišava

Zelo ženstveni in seksi sta tudi embalaža in oglaševalska kampanja.

Sama steklenička je rahlo zaobljena in tako na prefinjen način nakazuje želene obline filmskih div iz preteklosti. Njeno ‘telo’ ovito v čipko poveže stekleničko s tiskanim črno belim reklamnim oglasom, v katerem vidimo razgaljen hrbet Christine Aguilere, ki ga ljubkuje tetovaža črne čipke. Videz elegantnih damskih sob dopolni pokrovček. V zgornjem delu je oblikovan kot kristal, na njegov vrat pa je prefinjeno pripeta črna pentlja.

Oglasno sporočilo