S temi izdelki nahraniš KOŽO od zunaj in znotraj (le tako bo dooolgo ostala zdrava in lepa)

Niti najbolj vrhunska kozmetika ti ne bo pomagala na dolgi rok ohraniti mladega in napetega videza kože, če je ne boš nahranila tudi od znotraj. Kaj ti priporočamo?

S temi izdelki nahraniš KOŽO od zunaj in znotraj (le tako bo dooolgo ostala zdrava in lepa) (foto: gaia naturelle) gaia naturelle
17. 12. 2021 | Promocijsko sporočilo

Če jih še nisi, ti priporočamo, da preizkusiš izdelke Gaia Naturelle. Enega od njih, Kolagen shot, prehransko dopolnilo za mladosten videz kože, čvrste nohte in sijoče lase, je njihova ustvarjalka Anja Bordon predstavila že v tretji sezoni projekta Štartaj Slovenija. In takrat se je vse začelo.

Vse se je začelo iz lastne potrebe

Anja Bordon, univerzitetna diplomirana živilska tehnologinja, po duši in srcu pa večna raziskovalka življenja in novih možnosti, je bila sedem let zaposlena v slovenskem podjetju v razvojnem laboratoriju prehranskih dopolnil in kozmetike. Ko je službo izgubila, pa je ustanovila svojo znamko Gaia Naturelle. Zdaj s partnerji izdeluje prehranska dopolnila in kozmetiko iz naravnih negovalnih sestavin za nego celotnega telesa. 

Za oboje se je odločila, ker se zaveda, da nobena kozmetika ne pomaga, če koža ni nahranjena tudi od znotraj. Najprej so razvili prehransko dopolnilo Kolagen shot, katerega receptura vključuje vse za bolj mladosten videz kože, las in nohtov ter bolj gibljive sklepe in splošno dobro počutje.

Anja pravi, da se je njihova zgodba prehranskih dopolnil začela iz lastne potrebe po dopolnjevanju uravnotežene prehrane in želje ohranjati vitalnost in mladosten videz. Želela pa je drugačen izdelek od drugih na trgu, takšen, ki vključuje več aktivnih učinkovin. Tako je nastal Kolagen shot, ki vsebuje ribji kolagen, MSM, hialuronsko kislino, vitamine in cink.

To je kombinacija sestavin, ki vzajemno delujejo na celotno telo od znotraj, učinki Kolagen shota pa se zelo pogosto hitro pokažejo tudi navzven. 

Naravna kozmetika kot nadaljnja pot

V nadaljevanju se je ustanoviteljici znamke Gaia Naturelle zdelo, da je naslednja logična poteza ustvarjanje naravne kozmetike, ki bo lahko med drugim tudi dopolnila delovanje njihovih prehranskih dopolnil.

Vse bolj nam je vsem pomembno, kaj nanašamo na kožo, njihova naravna kozmetika pa je narejena iz pretežno naravnih sestavin, kot so naravna masla in olja ter vitamini, ne vsebuje pa sintetičnih barvil, konzervansov in parfumov.

Ob kremi za obraz s hialuronsko kislino, ki vsebuje naravna olja in masla, hialuronsko kislino, MSM, niacinamid in vitamin E, ti je na voljo še oljni serum s stabilno obliko vitamina C, ki ne draži kože in ne povzroča luščenja ter odlično deluje tudi proti hiperpigmentacijskim madežem in izenači ten kože.

Poleg seruma pa lahko svojo kožo neguješ še z naravnim losjonom z nežnim vonjem mandlja, ki vsebuje velik odstotek MSM ter ugodno vpliva tudi na razdraženo in vneto kožo.

Krema za roke, ki uspešno pomiri in navlaži tvojo izsušeno kožo, poleg naravnih olj in masla prav tako vsebuje hialuronsko kislino, niacinamid in MSM, naravni balzami za nego izsušenih ustnic pa kakavovo maslo, hladno stiskano olivno in kokosovo olje, čebelji vosek in vitamin E. Izbiraš lahko med vonji sivke, sladke pomaranče in poprove mete.

MSM imenujemo tudi mineral lepote, saj pomaga pri proizvodnji lastnega kolagena in keratina, ki sta ključni sestavini las, nohtov in kože. Ta molekula je organski vir žvepla za telo, ki je potreben pri sintezi nekaterih pomembnih aminokislin, kot je cistein. Priporoča se, da se mu zaradi boljšega izkoristka dodaja še vitamin C.

Če te zanima zdravo in dolgoročno učinkovito ohranjanje mladostnega videza, še več o izdelkih Gaia Naturelle izveš TU.