Nad prhljaj s šamponom Syoss: Podarjamo 2 izdelka!

Syoss predstavlja novo rešitev proti prhljaju, ki lasišče pomiri in ga ščiti pred vzroki za nastanek do osem tednov. 

Nad prhljaj s šamponom Syoss: Podarjamo 2 izdelka! (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
27. 2. 2015 | Promocijsko sporočilo

Popolno razkošje zdravih in sijočih las z visokim leskom: to so želje, ki jih ima vsakdo od nas.

Želimo si, da so lasje zdravi kljub spremenljivim vremenskim razmeram, gretju pozimi in zahtevnemu oblikovanju pričesk, ki včasih predstavlja precejšnjo obremenitev, zato naredimo vse, kar je v naši moči, da so lasje zdravi in negovani.

Naše lasišče je pri tem največkrat nekoliko zanemarjeno, čeprav je izpostavljeno enakim obremenitvam kot lasje. Posledica je razdražena koža, kar eventualno privede do nastanka prhljaja.

43 odstotkov naših potrošnic toži zaradi srbenja in razdraženega lasišča, medtem ko ena ženska od štirih trpi zaradi prhljaja.

Syoss je razvil dva šampona proti prhljaju za novo linijo Anti-Dandruff Platin Control 100 Extreme in Anti-Dandruff Platin Control 100 Anti-Grease. Obe inovaciji vsebujeta cinkov pirition, ki učinkovito odpravlja vzroke za njegov nastanek.

Poleg suhe kože se lahko razvije kot posledica kvasovke malassezia furfur, ki je naravno prisotna na lasišču. Če naša koža proizvaja preveč maščobe, se ta mikroorganizem preveč razmnoži, kar lahko povzroči razdraženo kožo in posledično prhljaj.

Cinkov pirition zaradi svojih fungistatičnih in antibakterijskih lastnosti učinkovito preprečuje njegov nastanek. Cinkov pirition, ki se standardno uporablja v liniji platinum, pomirja razdraženo lasišče in pomaga odstraniti kvasovke, zato se lažje znebimo prhljaja, poleg tega učinkovito ščiti pred ponovnim pojavom.

Če se šampon proti prhljaju Platin Control 100 Extreme & Anti-Grease redno uporablja šest tednov, zagotavlja učinkovito zaščito za vaše lase in lasišče do osem tednov. Čudovit vonj grenivke zagotavlja dolgotrajni občutek svežine.

Cosmo uredništvo bo eni bralki podarilo dva šampona proti prhljaju!

Kako sodeluješ?

Vse, kar moraš storiti je, da všečkaš in deliš našo objavo o Syoss šamponu na Facebooku in med vsemi všečki bomo v torek, 3. marca, enega nagradili.