Rexona MaxPro - tvoja maksimalna zaščita za naslednji dan!

Da je tvoje telo zares čudovit in popoln stroj prepogosto pozabljamo. In zato tudi v primeru, ko gre za potenje, katerega stranski učinki znajo imeti nadvse neprijetne posledice na naše družabno življenje, ne gre pozabiti, da gre v svojem bistvu zgolj za normalen in naraven telesni proces.

10. 3. 2014 | Promocijsko sporočilo

Potenje je v tem oziru zgolj nekakšna tenkočutna klimatska naprava znotraj telesa, ki pomaga uravnavati optimalno temperaturo našega telesa, kar je za njegovo delovanje in z njim naše počutje vitalnega pomena.

In če se tega zavedamo, bomo v življenju razumele, da je naravnost nujno, da se vsake toliko pošteno prepotimo in da v svoji osnovi to ni nekaj 'slabega', kar pa seveda ne pomeni tudi, da lahko na drugi strani enostavno pozabimo na svoje sodelavce v pisarni, sopotnike na avtobusu ali nič hudega sluteč večerni zmenek.

Pri potenju, ki nam največ tovrstnih preglavic povzroča v vročih poletnih mesecih, je namreč že nekaj časa mogoča tudi nekakšna srednjo pot.

Tekom dneva - še posebno takrat, ko veš, da boš večji del dneva zdoma in boš imela zares veliko opravka z ljudmi, zaradi česar bi te potencialno močni vonji izpod pazduhe lahko spravljali v hude stiske - si zdaj že lahko pomagaš z zares dobrimi antiperspiranti. Ti te bodo v teh vsakodnevnih situacijah učinkovito obranili pred neprijetnimi vonjavami. Ena najbolj učinkovitih zaščit pred neprijetnimi vonjavami potenja je ta hip gotovo ...

Rexona MaxPro

Rexona Maximum protection

Rexona Maximum Protection antiperspirant dezodorant v kremi vsebuje TRIsolidTM formulo, ki nudi maksimalno zaščito pred potenjem in neprijetnim vonjem, zato ga bodo veseli vsi tisti, ki si v življenju ne želijo, da bi jih potenje kakorkoli oviralo.

Princip delovanja dezodoranta v kremi se naslanja na raziskave, ki so pokazale, da telesna temperatura tekom dneva ni konstantna. Temperatura telesa namreč niha in sicer tako, da čez dan narašča, da bi na večer padla. V normalnih pogojih tako niha od 36,5°C tekom noči do 37,2°C tekom dneva. In če vemo, da je stopnja potenja dejansko odvisna od teh temperaturnih odmikov, lahko temu prilagodimo tudi možne aplikacije modernih dezodorantov.

Ali povedano bolj enostavno:

  • V kolikor si z mislijo na naslednji dan naneseš na mesta intenzivnega potenja antiperspirant Rexona Maximum Protection že v večernih urah, bo posebni formuli uspelo tekom noči - medtem ko telo počiva in so žleze znojnice najmanj aktivne, koža pa zato najbolj dovzetna za Rexona Maximum Protection - zgraditi močno zaščito za naslednji dan.

V letu 2014 se je liniji Rexona Maximum Protection pridružila nova varianta Confidence.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri