Privlačna z Rexono - vsak trenutek dneva

Popoln videz ženske leži v malih podrobnostih in usklajenosti ...

28. 6. 2010 | Promocijsko sporočilo

Pri blagovni znamki Rexona se zavedajo, kaj ženske potrebujejo, zato so za popoln videz ženske izboljšali linijo izdelkov Rexona Crystal, ki pomaga preprečevati puščanje belih sledi na oblačilih.

Nega in urejenost

Večina žensk ve, da lahko moško pozornost pritegnejo s primernim ličenjem in lepimi oblačili. A pravi izziv za žensko je negovan in urejen videz. Z neusklajenimi modnimi dodatki, luknjastimi nogavicami in belimi sledmi dezodoranta na oblačilih bo težko osvojiti sanjskega moškega.

Pri blagovni znamki Rexona se zavedajo, kaj ženske potrebujejo. Zato so za popoln videz izboljšali linijo izdelkov Rexona Crystal, ki zaradi svoje inovativne tehnologije nudi ženskam najboljšo Rexona zaščito proti belim sledem. Nova tehnologija White Mark Control pomaga preprečevati puščanje belih sledi tako na telesu, kot tudi na oblačilih.

Videz šteje

V okviru blagovne znamke Rexona je bila narejena mednarodna raziskava, katere namen je bil ugotoviti, kako pomembna sta urejenost in zunanji videz za žensko.

V raziskavi je sodelovalo 300 žensk in vse so se strinjale, da sta tako urejenost kot zunanji videz pomembna. Prav tako pa so se anketiranke strinjale, da je za urejeno zunanjost pomembna tudi uporaba pravega dezodoranta, saj jih je kar 91% povedalo, da se ves dan počutijo nelagodno, če ga pozabijo uporabiti.

Nauk raziskave: Tako željeni popolni videz lahko dosežeš s pomočjo linije izdelkov Rexona Crystal.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri