Pripravljena na svoboden pogled?

Pomlad je tu in v zraku so vznemirljive spremembe. Opogumi se in preizkusi novi videz, ki ti ga nudijo kontaktne leče! Naroči se na prvi pregled pri tebi najbližjem optiku*, ob tem pa boš prejela paket za začetnike in deset brezplačnih dnevnih leč ACUVUE®.

19. 5. 2014 | Promocijsko sporočilo

Dnevne leče ACUVUE® ti omogočajo:

  • Novo podobo. Za druženje s prijatelji ali romantične zmenke ni boljšega kot svoboda in oster vid, ki ga nudijo dnevne leče.
  • Nov moden videz. Z dnevimi lečami lahko nosiš moderna sončna očala brez dioptrije.
  • Večjo svobodo. Pri različnih vrstah rekreacije in aktivnem življenjskem slogu leče omogočajo jasen vid in svobodno gibanje, poleg tega pa kontaktne leče ACUVUE® nudijo še UV zaščito**.

Sedaj se lahko poteguješ za brezplačno enoletno zalogo*** dnevnih leč ACUVUE® tako, da se enostavno registriraš na spletni strani www.acuvue.si/brez-dvoma.

Brez dvoma z ACUVUE®!

*Očesni pregled je lahko plačljiv. Ponudba je na voljo samo v določenih optikah.

** Vse kontaktne leče znamke ACUVUE® imajo UV-zaščito, ki pomaga roženico in oko zaščititi pred škodljivimi UV žarki. Kontaktne leče z UV zaščito NISO nadomestilo za očala ali zaščitna očala z UV zaščito, ker ne pokrijejo v celoti očesa in okolice. Še naprej uporabljajte očala z UV zaščito, kot vam je predpisal vaš očesni specialist. Prenos UV žarkov izmerjen z -1.00D kontaktno lečo. JJVC podatki 2014. Najvišjo zaščito med znamkami kontaktnih leč - ACUVUE® kot edina svetovna znamka nudi zaščito pred več kot 98% UVB in 85% UVA žarkov v celotnem sortimanu leč.

*** Brezplačna enoletna zaloga znaša 24 škatlic dnevnih kontaktnih leč ACUVUE®.

ACUVUE® je blagovna znamka podjetja Johnson & Johnson Vision Care, ki je del podjetja Johnson & Johnson d.o.o.

© Johnson & Johnson d.o.o. 2014.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri