Pričeske vplivnic to zimo krasi dodatek, ki ga imaš doma tudi ti

To pa je RES KJUT! In sigurno si ta trend nosila kot majhna punčka.

Pričeske vplivnic to zimo krasi dodatek, ki ga imaš doma tudi ti (foto: Profimedia) Profimedia
17. 1. 2019

Res je, lasni modni dodatki niso prav nič novega (Blair Waldorf okoli leta 2007 je popoln dokaz za to), trendi pa so kot feniks - umirajo in se znova rodijo iz pepela.

Zato naznanjamo ponovni prihod lasnic in špang, ki pa bodo tokrat videti še veliko bolje, kot na sliki tvojega prvega šolskega dne.

In čeprav morda misliš, da jih pri svojih ... khm kolikorkolijihžeimaš, ne moreš več nositi enako, kot si jih, ko si imela šest let, ti zagotavljamo, da lahko prekosiš samo sebe.

Če potrebuješ dokaz, se ozri na modne piste, Instagram profile modnih vplivnic in si, če ti je trend všeč, še sama pripni vsaj eno.

            

Nekatere sponke za lase, ki jih oblikovalci in modne trgovine ponujajo danes, so tako zanimive in unikatne, da ne potrebujejo nobenega drugega nakita, da bi prišle do izraza.

Pripenjaš jih lahko vsepovsod. Kot si včasih, z njimi ob stran pripneš izraščen fru fru, jih nekaj brez posebnega razloga zatakneš na zatilje glave, ko nosiš visoko figo, ali pa se igraš z njihovimi oblikami in barvami. Zakaj se ne bi svetilo, na primer? Obljubljamo komplimentov polno vrečo!

Fotografije: Profimedia, Giphy

Preberi še: 7 pravil, ki jim pri kombiniranju PRSTANOV sledijo modne vplivnice

Priporočamo tudi: TAKO modna dekleta to zimo stilirajo puhovko (3 TOP stajlingi)