Preprosto jaz: TO je kampanja, v kateri navdušujejo številne znane Slovenke (uauuuuu!)

Ker se naše zdravje začne od znotraj!

14. 7. 2022 | Promocijsko sporočilo

Pri podjetju Novelius Medical se je vse začelo z osebno zgodbo ene od ustanoviteljic, ki je v imenu podpore dobrega počutja od znotraj navzven s pomočjo zdravstvenih inovacij in revolucionarnih pristopov vodila do izjemnega izdelka.

Pred kratkim so izpod rok kreativne vodje Sabine Remar predstavili kampanjo Preprosto jaz, ki so jo svojo prisotnostjo podprle tudi številne znane Slovenke, ki se trudijo oddaljiti od tipičnih lepotnih okvirjev in idealov današnjega "instant" časa, saj verjamejo, da sta lepota in zdravje eno. 

Vse to in še več pa vsebuje tudi njihov slavni produkt – hidrokolagen Novelius Medical, ki obljublja gladko in zdravo kožo, sijoče lase ter močnejše, bolj zdrave in prožne nohte.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novelius Medical [NewMedicine] (@noveliusmedical)

"Časa ne moremo zavrteti nazaj, lahko pa ga močno upočasnimo in ostanemo dlje časa močni, vitalni in sijoči."

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2016, potem ko je ena od ustanoviteljic doživela hude opekline na obrazu in se zdravila na priznani dermatološki kliniki v Španiji.

Tamkajšnji zdravniki so z velikim učinkom razvijali posebne kolagensko-peptidne formule, kar je ustanovitelje podjetja Novelius Medical navdihnilo, da so si prizadevali izvedeti več o močnih zdravilnih lastnostih teh inovativnih spojin. Odločili so se, da bodo združili preventivne in zdravilne potenciale, nastalo pa je podjetje, ki združuje moči in razsežnosti narave ter se poklanja zdravstvenim inovacijam in revolucionarnim pristopom, vse v znamenju podpore dobrega počutja od znotraj navzven.

Hidrokolagen Novelius Medical koristi skoraj vsem tkivom v telesu ter sklepom, mišicam, organom, črevesju, krvnim žilam, medvretenčnim diskom, očem in drugemu.

Razvili so formulacijo, ki vsebuje najboljše, skrbno izbrane, klinično dokazane in trajnostno pridobljene morske kolagenske peptide, ki so natančno prilagojeni za vrhunsko biorazpoložljivost in biološko učinkovitost. Optimiziran profil aminokislin in izjemna hitrost absorpcije sta ključnega pomena – vzemite manj in hitreje opazite rezultate.

Ta čudovit negovalni hidrokolagen deluje na podlagi gradnje od znotraj navzven. Ima pomembno vlogo pri zagotavljanju strukturne celovitosti, elastičnosti in fizične odpornosti telesa ter je nepogrešljiv del dobrega zdravja vašega telesa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novelius Medical [NewMedicine] (@noveliusmedical)