VIDEO: Preprost in noro zapeljiv make-up za zabavo za noč čarovnic 2016

Poglej, kako si sama povsem enostavno ustvariš noro zapeljiv videz, s katerim boš na letošnji zabavi za noč čarovnic 2016 požela vso pozornost.

VIDEO: Preprost in noro zapeljiv make-up za zabavo za noč čarovnic 2016 (foto: YouTube screen shot) YouTube screen shot
14. 10. 2016

Eden od razlogov, zakaj je tako preprosto ustvariti zgornji videz je, da ima naša ljuba znamka Essence kolekcijo, ki sliši na ime Midnight masquerade, v kateri najdeš čisto vse, kar potrebuješ (ja, tudi tole čudovito čipkasto masko!).

Pa začnimo ...

1. korak: Za lep, enakomeren ten kože nanesi podlago, nepravilnosti (rdečico, podočnjake, mozolje) zakrij s korektojem, vse skupaj pa še dobro zafiksiraj s pudrom v prahu.

2. korak: Poudari obrvi, na veke nanesi svetlo podlago (Essence ima za to posebno senčko, t. i. intensifying eyeshadow base), temnejšo senčko pa nanesi na zgornjo polovico veke.

3. korak: Oči dodatno poudari z zelo temnim svinčnikom za oči. Essencov intensifying base & smokey kajal je odličen za to.

Naneseš ga s pomočjo lepilnega traku, nato pa razmažeš s pomočjo čopiča.

Na piko na i pa uporabi še senčilo iz kolekcije Midnight masquerade, ki bo tvojim očem dodalo magičen kovinski sijaj (uporabi odtenek 01-spooktacular night).

4. korak: Odlepiš lepilni trak.

Na spodnjo veko naneseš svinčnik za oči v črni barvi, ter tudi spodnjo veko zabrišeš s čopičom in barvo v temnem odtenku.

Za piko na i tudi na spodnjo veko v tankem sloju naneseš senčilo v kovinskem sijaju iz kolekcije Midnight masquerade (tokrat uporabi odtenek 03-witching you were here).

5. korak: Za zares dramatični pogled prilepiš fantastične umetne trepalnice iz kolekcije Midnight masquerade.

Nato obraz osenčiš, na zgornjo ličnico pa naneseš osvetljevalec.

6. korak: USTNICE! Za to boš potrebovalo tole super ličilo - ombre šminko iz kolekcije Midnight masquerade. 

S črno barvico si ustnice obrobiš, s prstom vse skupaj malo zabrišeš,

nato pa dokončaš z nanosom tekočega dela šminke v rdeči barvi, s katerim ustvariš popolne ustnice.

Tako, nato si nadeneš samo še skrivnostno masko in se odpraviš na zabavo, na kateri boš brez dvoma požela vso pozornost.

Oglej si še video tutorial tega čudovitega videza:

Pa še to! V Essencovi kolekciji Midnight masquerade boš našla tudi posebne odtenke lakov za nohte in 'halloween' tatuje, s katerimi lahko še dodatno popestriš tvoj videz.

Poglej si še: Kako si lahko sama v 1 minuti optično povečaš prsi za kar 2 številki (VIDEO)