Preizkusile smo

Kreme sicer pomagajo, a je pri odpravljanju celulita še vedno najbolj pomembna zdrava pre­hrana, veliko popite vode, redna vadba in odpoved sladkarijam.

29. 5. 2008

S kremo potem naredimo dvojno dobro – kožo z masažo prekrvimo in nahranimo. In če je ta kljub temu ‘le’ na otip mehkejša, naj pomaranče rastejo v miru, tvoj moški te bo že zaradi dišeče ritke raje grabil za njo. Kaj je celulit, tako in tako ne ve. Če se ga torej kljub dobri skrbi za svoje telo ne moreš znebiti, boš polovico naredila, že če se boš zaradi njega pač nehala obremenjevati.

>

>

Tina F. je preizkusila kremo Juvena

Med uporabo in po njej:

Krema je super. Ko si jo namažeš na prizadete dele, moraš sicer malce počakati, da se dobro vpije v kožo, a potem na njej naredi prijetno zaščitno plast. Poleg nežnega vonja mi je všeč tudi tekstura s piling delci.

Najbolj všeč pri kremi:

Kljub kratkemu času uporabe se mi zdi, da je moja koža bolj gladka.

Minus kreme:

Edina manjša pomanjkljivost je počasno vpijanje. Mogoče bi katera druga našla še kakšen večji minus, jaz ga resnično nisem.

Katarina je preizkusila kremo Clarins

Med uporabo in po njej:

Koža je bolj napeta in čvrsta.

Najbolj všeč pri kremi:

Prijeten vonj in preprosta upo­raba brez packanja in dolgih postopkov.

Minus kreme:

Po nanosu začne hladiti od znotraj, ne na površini kože, kar je lahko malo neprijetno, sploh če ti sicer ni vroče. Naj­večji minus je seveda ta, da krema ne odpravlja celulita, ampak tega od nje niti nisem pričako­vala. Če bi imela krema tako moč, bi lepotni kirurgi ostali brez dela.

Metka je preizkusila kremni gel Nivea My Silhouette

Med uporabo in po njej:

Na koži sem po nanosu občutila osvežitev – gel se je zelo lepo razmazal, hitro vpil, koža je postala izredno mehka in sveže dišeča. Občutek po nanosu je bil, kot da bi ohladila površino – super za toplejše dni; po­zimi pa je verjetno ne bi nanesla.

Najbolj všeč pri kremi:

Da se hitro vpija in izredno lepo diši – pet minut po nanosu jo je zavohal še moj dragi. Všeč mi je tudi domiselna oblika embalaže.

Minus kreme:

Strogo sem se držala maziljenja, opravila merjenje pred, med in po … pa ni sprememb – obsegi obeh nog, pasu in bokov so ostali enaki! Se pa priporočam še za eno.

Maja je preizkusila roll-on Garnier

Med uporabo in po njej:

Raje imam kreme, ki jih lahko preprosto naneseš z roko. Krema tudi prijetno diši, a vonj ni premočen.

Najbolj všeč pri kremi:

Koža je občutno bolj gladka, voljna, mehka, spremembe so kar vidne.

Minus kreme:

Na začetku sem se nekajkrat prav pošteno uščipnila z valjčkom, zato moraš biti pazljiv, da je koža pri nanašanju gela kar se da napeta.

Petra C. je preizkusila kremo Matis

Med uporabo in po njej:

Krema ima prijeten vonj, se dobro razmaže in vpije v kožo. Koža ob uporabi postane bolj čvrsta in napeta, nisem pa prepričana, da popolnoma odstrani celulit, saj ga še vedno opažam.

Najbolj všeč pri kremi:

Uporabna embalaža, saj se kremo s posebnim nastavkom lepo iztisne na dlan. Hitro se vpije v kožo in je prijetnega nevsiljivega vonja.

Minus kreme:

Še vedno malo celulita.

Renata je preizkusila kremo Kanebo

Med uporabo in po njej:

Krema daje prijeten občutek hlajenja, kar me je kar malce presenetilo, saj takšne kreme po navadi grejejo. Po nanosu se noge laže zmasira, po večkratni uporabi pa postanejo bolj čvrste. Sicer nimam veliko celulita, a sem ob uporabi opazila razliko.

Najbolj všeč pri kremi:

Všeč mi je njen blag vonj in to, da se hitro in dobro vpije v kožo.

Minus kreme:

(Pre)hitro se porabi.

Tanja je preizkusila nočno-dnevni komplet Collistar

Med uporabo in po njej:

Krema kar precej vpliva na obseg in gladkost kože, manj pa na celulit. Pred menstruacijo sem bila kot goba, ki je vsrkala dva litra vode, in stanje je bilo slabše, teden pred tem je pa že kazalo, kako čudežna krema je to.

Najbolj všeč pri kremi:

Čudovito in predvsem hitro se vpije.

Minus kreme:

Sestavljena je iz dveh krem in za moje pojme je dnevne skoraj štirikrat manj kot nočne. Ne vem, v čem je bistvo tega.

Samanta je preizkusila kremo Afrodita 3 v 1 Garcinia

Med uporabo in po njej:

Kar se tiče celulita, nisem opazila sprememb, res pa je, da bi morala za večji učinek kremo uporabljati dalj časa. Opazila sem, da je po nanosu kreme koža lepša, bolj gladka in čvrsta. Ni mi všeč to, da je embalaža relativno majhna in se (če kremo mažeš po navodilih dvakrat dnevno) zelo hitro porabi.

Najbolj všeč pri kremi:

Odlično učvrsti kožo.

Minus kreme:

Žal ima zelo umeten vonj, ki te ne trenutke kar odbije.

Petra K. je preizkusila blato Arad

Med uporabo in po njej:

Učinek je takoj po nanosu zelo zanimiv – čeprav moraš nanesti segreto blato, to na telesu postane res vroče. Koža močno pordeči, po trebuhu ščemi. Čez nekaj časa postane občutek prijeten, tudi koža je potem prijetno mehka. Žal pa se mi zdi, da so vse pikice na moji zadnjici ostale takšne, kot so bile prej, čeprav je reakcija na blato očitno – očitna.

Najbolj všeč pri kremi:

Da si si primoran vzeti čas zase.

Minus kreme:

Enako kot to, kar mi je najbolj všeč. Potrebuješ kar precej časa – najprej za segrevanje blata, nato pa še dodatnih 20 minut za nanašanje na telo in zavijanje v folijo ter čakanje na rezultate.

Eva Kralj