Pravočasno lepa

Jutri zvečer se obeta zabava leta. Da boš na najdaljšo noč blestela, poskrbi že danes!

30. 12. 2008

Odprt pogled

Tega opravila se lahko lotiš kar zvečer, tik pred spanjem. Oblikuj obrvi tako, da bodo poudarile in odprle tvoj pogled.

Namig: Da bo tvoj pogled še bolj dramatičen, jutri pri ličenju uporabi barvico za oblikovanje obrvi in predele, kjer so dlačice bolj redke, pobarvaj praznino.

Kosmatinka

Za odstranjevanje nadležnih dlačic po nogah in pod pazduho poskrbi pravočasno – torej danes! Upoštevaj, da koža potrebuje vsaj en dan za pomiritev.

Namig: Rdečica na koži bo hitreje izginila, če boš po odstranjevanju dlak na telo nanesla kremo, losjon ali mleko, ki vsebuje izvlečke aloe vere.

Odplakni stres

Danes je čas za piling telesa, ki ga lahko združiš s sproščujočo kopeljo, ki bo hkrati odplaknila tudi ves praznični stres.

Namig: Zakaj si ne bi privoščila še malo sprostilne masaže – prosi fanta, da zmasira tvoje od vnetih priprav napete mišice.

K frizerju

Če v frizerskem salonu nisi pravočasno rezervirala svojega stola in tako ostala s salbo pričesko, nikar na silo ne eksperimentiraj doma.

Namig: Čeprav frizer zate nima časa, ga obišči in kot zamudnica prosi za kakšen hiter nasvet, kako oblikovati pričesko za najdaljšo noč v letu.

Urejeni nohti

Poleg urejenih rok morajo biti urejene tudi tvoje noge, predvsem pa to velja, če bi rada obula odprte čevlje. Lak in praznične nalepke za nohte naj se ujemata na rokah in nogah.

Namig: Nohte na rokah si uredi šele po tem, ko pripraviš vse potrebno za silvestrsko praznovanje.