Postani PROFESIONALKA v ličenju OBRVI (na delavnici z Majo Šušnjara!)

Obrvi so tisti okvir oči oziroma celotnega obraza, ki imajo moč vplivati na obrazne poteze in tvoj izraz. Če bi rada z njimi poudarila svoje prednosti, in ne slabosti, se jih nauči ličiti kot profesionalke – vpiši se v dm Akademijo ličenja z Majo Šušnjara.

Postani PROFESIONALKA v ličenju OBRVI (na delavnici z Majo Šušnjara!) (foto: Shutterstock) Shutterstock
13. 9. 2019 | Promocijsko sporočilo

Urejene obrvi – prvi korak do lepote

Če obrvi oblikuješ in poudariš pravilno, si v svoji rutini lepotičenja lahko že napol poti. Oblika obrvi zelo očitno spremeni tvoje obrazne poteze in izraz, zato lahko z eno samo napačno potezo svoj obraz spremeniš v žalostnega ali utrujenega, s pravilno pa v veselega in pomlajenega. Predvsem pomlajenega! Njihov popolni lok na pravem mestu je namreč najenostavnejši način za učinek liftinga, saj v hipu odvzame nekaj let in vas pomladi.

V Akademijo ličenja obrvi!

Bi se rada naučila oblikovati popolne obrvi za svoj obraz? Vpiši se na delavnico dm Akademija ličenja obrvi, kjer ti bo na najbolj pomembna vprašanja o obrveh odgovorila vizažistka Maja Šušnjara in te tudi naučila vsega, kar moraš vedeti in znati. S tabo bo delila vse prave trike in nasvete za popolno oblikovane obrvi.

Maja je del lepotnega sveta že 15 let in v tem času je svoje znanje o tehnikah, trendih in smernicah nabirala in nadgrajevala tako doma kot v tujini. Na delavnici ti bo predstavila, zakaj so obrvi pomembne, pokazala ti bo tehnike oblikovanja, tudi najenostavnejši način za učinek liftinga, posvetila se ti bo tudi individualno in svetovala, s kakšno obliko obrvi boš zasijala kot še nikoli.

Naučila se boš ...

♥ zakaj so obrvi pomembne

♥ kakšna je pravilna oblika obrvi v teoriji

♥ kako obrvi narišeš na papirju (vaja)

♥ katere so oblike obrvi glede na obliko obraza

♥ katere so metode oblikovanja obrvi

♥ kateri izdelki so ti na voljo

♥ kako in s čim zarišeš/poudariš obrvi (praksa)

Kako se prijaviš

Na delavnico se prijaviš prek spletne prijave na www.dm-drogeriemarkt.si, nato pa v prodajalni dm v roku 3 dni vplačaš prijavnino 40 EUR.

V paketno ceno je vključeno:

♥ dvourna udeležba na delavnici, kjer se naučiš ličenja
♥ darilna kartica v vrednosti 20 EUR za nakup ličil v prodajalnah dm
♥ bon za 100-kratne točke na active beauty kartico ob nakupu enega ličila po svoji izbiri
♥ paket ličil

Termine in lokacije si oglej na spletni strani www.dm-drogeriemarkt.si.

FOTOGRAFIJE SHUTTERSTOCK IN PROMOCIJSKO GRADIVO