Popolna nega za popolno kožo

Iščeš popolno rešitev za nego mastne in problematične kože? Brez srkbi. Linija izdelkov Normaderm bo tvoje potrebe v polnosti zadovoljila.

15. 12. 2008

Linija izdelkov Normaderm z inovativnimi aktivnimi učinkovinami uspešno uravnava izločanje sebuma, s čimer odpravlja nepravilnosti, čisti in pomirja kožo ter ji daje zdrav in lep videz.

Iz prve roke

Učinkovitost izdelkov Vichy je preizkušena in potrjena pod dermatološkim nadzorom, mi pa smo trem srečnim izbrankam nagradne igre postani zvezda oglasa Normaderm omogočili, da se o učinkovitosti nove vlažilne nege Normaderm prepričajo 'na lastni koži' in svojo izkušnjo delijo tudi s tabo:

Denise Sirk je povedala:

Navdušena je bila tudi Suzana Šanjič:

Tjaša Muha pa je za piko na i še dodala:

Za nejeverne Jere

Če te niso prepričale izpovedi nagrajenk, bo najbolje, da izdelke Normadem spoznaš in preizkusiš kar sama.

Videla boš, da linija izdelkov Normaderm vključuje celovit nabor izdelkov za čiščenje kože (gel, tonik, mleko-gel za čiščenje kože), nege za obraz (dnevno in nočno), aktivni koncentrat proti mozoljem, korektor (svinčnik) za lokalno prekrivanje in izsuševanje nepravilnosti ter tekoči puder Normateint proti nepravilnostim. Tako ti bosta na dosegu roke popolna vsakodnevna nega in videz, pa tudi vse potrebno za brezskrbno mladost zdrave kože.

Oglasno sporočilo