Pomežik, ki lahko povzroči prepih ;)

Bi rada imela še daljše in še gostejše trepalnice? Pri Nutraluxe pravijo, da lahko takšne postanejo že v samo nekaj tednih.

9. 2. 2010 | Promocijsko sporočilo

Do čudovitega odkritja so se pri Nutraluxe 'dokopali' po naključju.

Potem, ko je postalo znano, da se pri določenih zdravilih za zdravljenje glavkoma, ki so znana že več kot 15 let, kot stranski učinek pojavlja pospešena rast, zgostitev in potemnitev trepalnic, so pri Nutraluxu staknili glave in podrobneje analizirali te (toplo sprejete) stranske učinke.

Tako so izolirali učinkovine, ki pospešujejo rast trepalnic in razvili:

  • Nutraluxe Lash MD

90 odstoten uspeh

Klinične študije so pokazale, da so se pri 89 odstotkih testiranih žensk po samo 4 do 6 tednih uporabe (enkrat dnevno, najbolje zvečer) Nutraluxe Lash MD opazno izboljšale gostota, dolžina in debelina zgornjih in spodnjih trepalnic.

Sliši se čudovito?

Pri vsem tem pa nanos učinkovin ni prav nič kompliciran.

Enostaven nanos

Nutraluxe Lash MD pravzaprav uporabimo podobno kot črtalo za oči, tako da ga z enim potegom nanesemo na očiščeno ter suho kožo ob dlačnih mešičkih trepalnic na zgornjo in spodnjo veko, pri čemer količina na čopiču zadošča za nanos na obeh očesih.

Ko bodo trepalnice dosežegle dolžino s katero boš zadovoljna, pa bo za vzdrževanje dolžine dovolj že, če boš nanašala Nutraluxe Lash MD le vsake 2 do 3 dni.

Več o tem si preberi tukaj!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri