Poletna preobrazba v Lassani

Le katera od deklet si ne želi, da bi se lahko vsaj enkrat prepustila strokovnjakom, ki bi v celoti poskrbeli za njej videz? Prav posebne pozornosti je bila tokrat deležna naša bralka Tjaša, ki je preobrazbo svoje pričeske zaupala strokovnjakom iz Lassane.

Poletna preobrazba v Lassani (foto: Lassanina preobrazba) Lassanina preobrazba
19. 7. 2010 | Promocijsko sporočilo

O poteku preobrazbe smo se pogovorili z Metodom Tasičem, ki je v Lassani kreativni vodja.

Tjaša ob prihodu v Lassano …

Tjaša je v Lassanin salon prišla z dolgimi lasmi, postriženimi v enojni liniji, frufru pa je imela počesan na stran.

"Tjašin obraz je podolgovate ovalne oblike, kar smo pri preobrazbi seveda upoštevali, zaželela pa si je spremembe, ki pa naj ne bi bila preveč izrazita in bi izžarevala njen značaj," je začel razlagati Metod.

Tjaša po preobrazbi …

Pri Tjaši se je kreativni vodja odločil za asimetrični frufru, ki je postrižen v sami diagonali oz. poševno, torej poteka od krajših dolžin na desni v daljše na levi strani obraza.

"Z diagonalnim frufrujem smo poudarili Tjašine oči in mehkobo obraza," pojasni Metod.

Lasje so postriženi stopničasto, a ne povezano – spodnje linije so namreč ostale v enaki dolžini, vrhnje sekcije pa so sedaj postrižene neenakomerno stopničasto. S takšnim striženjem je omogočeno prepletanje dolžin, kar kot rečeno poudarja mehke linije obraza. V osnovi so se strokovnjaki držali Tjašine želje, vseeno pa so nekoliko spremenili njeno barvo las. Odločili so se namreč za temnejšo čokoladno osnovo s pridihom vijolične, v posameznih pasejih pa so kombinirali temnejše škrlatno-rdeče in bordo odtenke, kar je poudarilo obliko pričeske.

"Za temnejše tone smo se odločili, da smo poudarili Tjašino polt in barvo oči, s kombinacijo različnih odtenkov pa je do izraza prišel tudi njen značaj in umetniška žilica."

Nasvet za nego in stajling

Tjaši so Lassanini strokovnjaki svetovali uporabo šampona za tanke in barvane lase ter regeneratorja za po barvanju. Ker ima izredno hvaležne in nezahtevne lase so ji za stajling predlagali zgolj olje za nego konic oz. proti cepljenju las, ki je nepogrešljiv predvsem v poletnih dneh, ko so lasje zaradi zunanjih vplivov bolj občutljivi.

Foto: Lassanina preobrazba