Poglej si ta vau učinek! SERUMI za RAST TREPALNIC delujejo (tu imaš DOKAZE z Instagrama!)

Dolge in močne trepalnice so pika na i vsake ženske lepote. Če se mati narava ni počutila velikodušno na dan, ko si dobila svoje, imaš zdaj veliko možnosti, da jih kar 'ponarediš'.

19. 6. 2019 | Promocijsko sporočilo

Vau učinek: lepše trepalnice boš dobila v le nekaj tednih!

Samo poglej si trepalnice Gaje Prestor, naše vplivne znanke z Instagrama, ki ga je preizkusila. Redna uporaba seruma za rast trepalnic res obeta! Vse zadovoljne uporabnice, med njimi sta še dve spletni vplivnici – Eva Ahačevčič z Love, Eva in pa Nika Čuk – trdijo, da se bodo z vsakodnevno uporabo seruma tvoje trepalnice v nekaj tednih vidno podaljšale.

Trenutno najbolj priljubljen izdelek in tudi izdelek, ki so ga preizkusile omenjene lepotice, je serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash, ki samo v 4 tednih pričara lepše in daljše trepalnice. Lahko ti prišepnemo, da zares deluje!

Do dolgih in močnih trepalnic na naraven način

Vse si želimo daljših in polnejših trepalnic. Za to hodimo na raznorazne tretmaje, iščemo najboljše lažne trepalnice in preizkušamo vse mogoče maskare na trgu, da bi našle najboljšo formulo za najlepše trepalnice, o katerih že od nekdaj sanjamo. Po redni uporabi seruma boš nad rezultati prav zares navdušena.

Z naravnim učinkom seruma Lux-Factor Eyelash je zadovoljna čudovita Eva Ahačevčič.

Kako deluje?

Kombinacija skrbno izbranih naravnih in klinično preizkušenih sestavin v serumu dokazano deluje stimulativno na rast trepalnic v foliklu – korenini trepalnice. Učinkovine v Lux-Factor Eyelash serumu za rast trepalnic zagotavljajo močnejšo strukturo trepalnice vse od korenine naprej, zaradi česar je trepalnica polnejša in lahko zraste dlje kot običajno ter je tudi bistveno bolj elastična. Idealna kombinacija učinkovin podpira naravno pH-ravnovesje in hrani trepalnico od znotraj, zato so trepalnice ob redni uporabi seruma neprimerljivo močnejše, se manj lomijo in manj izpadajo. S pomočjo redne uporabe seruma bodo tvoje trepalnice prav tako zaščitene pred zunanjimi vplivi pa tudi nakup umetnih trepalnic ne bo nikoli več potreben.

Res je, tudi prelepa Nika Čuk prisega na Lux-Factor Eyelash.

In kako pogosto ga moraš uporabljati?

Praviloma 2-krat na dan – zjutraj in tik pred spanjem. Po približno 2 do 4 tednih boš že opazila izrazito razliko, z uporabo tega kozmetičnega izdelka pa boš tako zadovoljna, da bo tvoj novi serum tvoj najljubši zvesti spremljevalec.

Kje ga dobiš?

S serumom za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash lahko pričakuješ tudi do 85 % več volumna, trepalnice pa lahko podaljšaš za kar 25 %. Prav tako bo nov serum preprečil lomljene in izpadanje trepalnic. Razveseljujoča novica pa je tudi, da je serum enako učinkovit na obrveh!

P. S.: Če s produktom nisi zadovoljna (kar se najverjetneje ne bo zgodilo), ga lahko vrneš v 30 dneh od prejetja paketa, Lux-Factor pa ti povrne kupnino. Naročiš ga lahko na telefonski številki 01 777 41 07 ali pa TUKAJ.

Kaj je o uporabi povedala Gaja Prestor? Poslušaj na tem posnetku:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri