Poglej, kakšen puder potrebuje prav tvoj tip kože!

Tako kot velja, da ni vsaka krema za obraz primerna za vsak tip kože, tako tudi velja, da ni za tvojo kožo primeren vsak puder. Odkrij, kakšna podlaga ti je pravzaprav najbolj pisana na kožo.

Poglej, kakšen puder potrebuje prav tvoj tip kože! (foto: Profimedia) Profimedia
16. 11. 2016 | Promocijsko sporočilo

Je tvoja koža suha?

Suha koža potrebuje zaščito pred agresivnimi pogoji in izdelki, pomembno je, da je koža vedno zaščitena, nahranjena in hidrirana.

Strokovnjaki v laboratorijih Vichy razumejo to težavo in zato ima Vichy v svoji ponudbi izpopolnjeno linijo pudrov, ki so namenjeni suhi koži.

Pudri iz te linije ščitijo, hranijo in negujejo tvojo kožo, hkrati pa ustvarijo popolno polt in to ne glede na to ali potrebuješ rahlo ali močno prekrivanje.

Če je tvoj koža suha, ti priporočamo uporabo Vichyjevega pudra TEINT IDÉAL
KREMNI PUDER ZA SIJOČO POLT.

Normalna in mešana koža

Tipična mešana koža je ponekod suha ponekod pa mastna. Ta tip kože zahteva posebno nego in posebna ličila.

Za tak tip kože je Vichy izdelal linijo pudrov, ki so učinkoviti, kožo negujejo in ti zagotavljajo lepo kožo čez cel dan. Ti pudri idealno prekrivajo kožo in ji dajejo enakomerno, popolno polt.

Če imaš normalni oziroma mešani tip kože ti priporočamo uporabo Vichyjevega pudra TEINT IDÉAL - TEKOČI SIJAJNI PUDER.

Imaš mastno kožo nagnjeno k nepravilnostim?

Enakomerna in matirana polt ob učinkovitem prekrivanju nepravilnosti je možna z linijo pudrov Vichy.

Ti izdelki ti omogočajo popolno korekcijo in prekrivanje nepravilnosti, pri čemer tvoja koža lahko diha in hkrati postaja iz dneva v dan lepša.

Za popolno prekrivnost kožnih nepravilnosti (tudi hujših kot so. rdečice, podočnjaki, neenakomerna polt, vitiligo, angiomi ipd.) uporabi Vichyjev tekoči puder DERMABLEND Korektivna podlagaki ne pušča sledi in ustvarja naraven videz.

Koža z gubicami

Če imaš na koži že vidne gubice, posezi po posebni liniji pudrov za zrelo kožo. Vichy laboratoriji imajo v ponudbi posebno linijo pudrov za zrelo kožo, ki zagotavljajo popolno prekrivanje z učinkom liftinga brez zamašenih por in učinka maske. 

Za enakomerno polt in opazno zmanjšane gube s takojšnjim učinkom uporabi puder LIFTACTIV FLEXILIFT TEINT - tekoči puder proti staranju.

Še več koristnih informacij in nasvetov strokovnjaka za ličenje najdeš na TEJ POVEZAVI.

Psss ... Izkoristi super priložnost!

Trenutno boš ob nakupu pudra Vichy za darilo prejela kozmetično torbico, ki vsebuje vzorec nege Pureté Thermale 3v1 za čiščenje obraza (15ml) in brošuro z nagradno kodo za nego Vichy po tvoji izbiri. *

* Velja za nege Aqualia Thermal 15ml, Idéalia 15ml, Liftactiv Supreme 15ml, Neovadiol 15ml in Slow Âge 10 ml. Vsaka nagradna koda zagotovi darilo. Ponudba traja do porabe zalog.