Lepotna javnost verjame, da je NOVA frizura Kylie Jenner PRIČESKA LETA

Bi se postrigla tako 👇🏼, ali nikakor (in nikoli!) ne? 🤔

Lepotna javnost verjame, da je NOVA frizura Kylie Jenner PRIČESKA LETA (foto: Profimedia) Profimedia
19. 6. 2019

Se še spomniš legendarne resaste pričeske Jennifer Anniston, ki jo je nosila v času, ko je na televizijskih zaslonih upodabljala Rachel iz Prijateljev? Pričeska se počasi vrača v modo.

Odkar pa smo jo zasledili na vplivni Kylie Jenner lepotna javnost verjame, da je samo še vprašanje časa, preden postane še naj pričeska letošnjega leta.

Morda je podobnost težje opaziti, saj ima Kylie temnejše in daljše lase, a če pogledaš pozorno, boš videla, da so lasje postriženi ekstremno stopničasto in ustvarjajo dva oklepaj okoli obraza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Kylie je znana po tem, da hitro menjuje videze in oblike pričesk. Prvič je pozornost javnosti pritegnila s kratkim modrim ombre pažem v kombinaciji z skrivnostno napihnjenimi ustnicami in od tistega dne dalje, se njeno pritegovanje pozornosti z lepotnimi novostmi ni končalo.

Svoje pričeske menjuje celo tako drastično in pogosto, da je ugibanje, ali je tudi Jen Aniston frizura samo lasulja. In ja, ... dvom je povsem opravičen.

Pa še ideja zate: če ti je retro pričeska všeč, a se še ne želiš vezati, lahko tudi sama poskusiš z lasuljo. Zakaj pa ne?

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberi še: KO boš videla TO krilo iz Zare, si ga boš želela TA trenutek (Instagram ga obožuje!)

Priporočamo tudi: Ko boš videla ti 2 (zelo preprosti!) pričeski, boš lase nosila samo še TAKO