Poglej, kaj počne aktualna miss športa Slovenije 2017, Manca Šepetavc, za svojo osupljivo postavo!

Pogovarjali smo se z aktualno miss športa Slovenije 2017, Manco Šepetavc, ki nam je med drugim razkrila svoj recept za sanjsko postavo. Poglej, kaj počne …

Poglej, kaj počne aktualna miss športa Slovenije 2017, Manca Šepetavc, za svojo osupljivo postavo! (foto: Instagram @manca_sepetavc) Instagram @manca_sepetavc
25. 6. 2017

Manca Šepetavc, miss športa Slovenije 2017 obiskuje izredni študij Welness smeri, saj jo zelo zanimajo področja osebnega trenerstva, zdrave prehrane, masaže, dela z ljudmi in podjetništva, pravi. Je profesionalna atletinja. Njene prevladujoče lastnosti pa so: temperamentnost, vztrajnost in marljivost.

Začniva s kratkim zasukom v preteklost … Kdaj si se prvič znašla na atletskih tleh?

Na osnovnošolskem krosu v drugem razredu osnovne šole. Takrat je mojo nadarjenost za ta šport odkril na krosu prisoten atletski trener. Danes je od tega že petnajst let.

Če se ozreš nazaj, kaj si v vsem tem času najbolj pogrešala, saj si upamo trditi, da so bile tvoje misli izključno pri športu?

Najbolj sem pogrešala 'igrivo mladost'. Že kot najstnica sem se morala zaradi športa odrekati veliko (sladkim) stvarem in strmeti zgolj k učenju in atletiki. Že res, da sem v športnem okolju odkrila veliko somišljenikov in se z njimi zbližala, z njimi preživljam čas, a trenutkov za prave prijatelje pa ostane zelo malo.

 

There is no path to happiness: Happiness is the path! @myequa #good #morning #smile#enjoy #little #things

A post shared by Miss Sports Slovenia 2017 (@manca_sepetavc) on

Kakšen je tvoj recept za sanjsko postavo?

Preprost. Vsi, ki si želijo izoblikovati svojo postavo, se morajo zavedati naslednjih treh korakov:

1. sprememba v prehrani (v jedilniku naj bo veliko vlaknin in beljakovin; najbolj pomembno pa je, da se izogibamo vsem izdelkom, ki vsebujejo belo moko in bel sladkor);

2. telovadba (za izgubljanje maščob je zelo pomemben visoko intenzivni trening) in

3. k hitrejšemu rezultatu pripomorejo kapsule zelenega čaja.

Letos si stopila si v svet mode in lepote. Kako sedaj potekajo tvoji dnevi? Kakšen je tvoj vsakdan?

Moram priznati, da naziv miss športa Slovenije 2017 ni zelo bistveno spremenil mojega vsakdana. Poleg običajnih obveznosti (treningi in faks), se je zdaj na seznamu opravil znašlo kar nekaj intervjujev, fotografiranj, aktivnosti na socialnih medijih, pisanje bloga, … Z voljo in vztrajnostjo pa se da preseči vsako oviro! Ravno tako teh nekaj dodatnih obveznosti.

 

A L  H A !

A post shared by Miss Sports Slovenia 2017 (@manca_sepetavc) on

Urejenost in stil ti veliko pomenita. Kaj je zate lepota?

Ko zasledim besedo lepota me misli odpeljejo v notranjost človeka. Če človek nima duhovne lepote, potem tudi zunanje lepote ni.

Kakšne smernice te vodijo v življenju?

Kot sem povedala, sem športnica in tukaj se počutim doma. V življenju želim vso znanje, ki sem ga prejela z lastno prakso, vnovčiti v poklicu. Zanimajo me področja zdrave prehrane, trenerstva in vse kar spada pod zdrav življenjski slog. To so moje smernice, ki me vodijo skozi življenje.

 

Done for today

A post shared by Miss Sports Slovenia 2017 (@manca_sepetavc) on

Videti si srečna in zadovoljna. Se morda motimo?

Sem, saj delam stvari, ki me resnično veselijo. Nasploh pa sem zadovoljna sama s sabo in se cenim. Brez tega lastno zadovoljstvo ni mogoče, kajne?

Imaš kakšne posebne načrte, ki bi jih rada v kratkem uresničila oziroma že delaš na tem?

To leto je bilo naporno zame, saj sem si zastavila kar nekaj izzivov. Tako bi rada v septembru odpotovala na počitnice v tujino. Kam? Trenutno še raziskujem destinacijo.

Pripravila Ajda Hovnik Plešej

Preberi še: Lili Žagar: "To sem dosegla sama! In to je moja največja zmaga!"

Priporočamo tudi: Zakaj sem nehala učiti jogo (iskrena izpoved učiteljice joge)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri