Podarjamo! Vse, kar si želiš, je dovoljeno!

CATRICE je inspiracija – eleganten, živahen, čuten, glamurozen in vedno profesionalen. Življenje v vseh barvah in mnogih razburljivih plasteh. Se ga sploh lahko naveličaš? Me zagotovo ne!

Podarjamo! Vse, kar si želiš, je dovoljeno! (foto: profimedia) profimedia
31. 1. 2014 | Promocijsko sporočilo

Veselje za popolnim videzom je strast CATRICE strokovnjakov. Noben trend, noben must-have in noben detajl ne uide njihovi pozornosti.

In preobrazijo jih v modne make-up kolekcije. Vedno hitijo, saj je zabavno stalno razvijati barve in looke, ki predstavljajo najnovejše trende. Rezultat se odraža v 12 prepričljivih CATRICE omejenih kolekcijah letno. In seveda, celoten asortima je prenovljen dvakrat letno, da se dopolnijo najnovejši trendi.

Ampak ali resnični lahko imamo vse, kar si želimo? Da, zato ker je nakupovanje z CATRICE zabavno. Vse, kar si želiš, je dovoljeno. Kajti to je CATRICE.

Podarjamo!

V spletno uredništvo Cosmopolitana je pot našlo kar pet paketov z lepotili blagovne znamke CATRICE.

catrice

Za enega od njih si se lahko potegovala z odgovorom na naš naslednji mini nagradni izziv:

  • Katero srčno željo bi si uresničila takoj in že ta hip, če te pri tem prav nič ne omejevalo (torej ne finančno stanje ali morebitno pomanjkanje časa)?

Žreb pa je največ sreče tokrat namenil naslednjim dekletom:

  • Maja Č. iz Ilirske Bistrice, bi privoščila profesionalno šolanje.
  • Anja Ž. iz Ljubljane, ki se želi preseliti bliže morju. Če bi ne bilo omejitev, bi tam že živela.
  • Lucija S. iz Velenja bi uresničila svojo veliko srčno željo: skok s padalom iz letala! To bi bila pripravljena narediti že ta hip.
  • Andreja P. iz Maribora bi si privoščila oddih z prijateljicami nekje na obali ali v večjem mestu (New York, London), kjer bi se totalno odklopila od vsakdana, si privoščila počitek, zabavo in nakupovanje =)
  • Valentina B. iz Kopra pa si želi, da bi se mami izboljšalo zdravstveno stanje, zato bi ji priskrbela najboljšega zdravnika na svetu.

Nagrajenkam čestitamo in jim želimo, da se jim vse naštete želje izpolnijo že v bližnji prihodnosti.

Na tem mestu jih želimo le še opomniti, naj bodo te dni pozorne na našo spletno pošto.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri