Podari srce za prihodnost otrok

Nivea v sodelovanju z Zvezo Prijateljev Mladine Slovenije že osmo leto pripravlja vseslovenski dobrodelni projekt NIVEA, letos so ga poimenovali Podarite nam modro srce, saj je tradicionalno roko zamenjalo modro srce.

Modro srce (foto: Nivea) Nivea
7. 2. 2014 | Promocijsko sporočilo

Vsako podarjeno srce, v katerega vpišeš imena svojih najbližjih, bo prineslo 0,25 € v Učni sklad NIVEA, ki ga bo ZPMS v celoti namenila za štipendije mladim iz socialno šibkejših okolij.

Vsako leto se akciji pridružijo tudi znani Slovenci. Letos bodo modra srca zbirali Boštjan Gorenc – Pižama, Luka Špik, Ota Š. Roš in Vid Valič. Luka je bil kot ambasador na drugem dogodku zbiranja src izredno uspešen, saj mu je uspelo mu zbrati kar 758 podpisov, Ota Š. Roš pa doprinesla 828 src.

Akcija zbiranja src poteka do 15. februarja.

Če želiš tudi ti podariti modro srce in pomagati mladim do boljše izobrazbe, se udeleži enega izmed preostalih dveh dogodkov:

  • danes, 7. februarja, od 16:00 do 18:00 v ljubljanskem Cityparku ter na valentinovo, 14. februarja, od 17:00 do 19:00 v nakupovalnem središču Europark v Mariboru.

Svoje srce lahko oddaš tudi preko spleta na strani www.nivea.si/srce in tako pomagaš osrečiti čim večje število otrok in družin.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri