Podaljševanje trepalnic je nov lepotno modni hit!

Na podaljševanje trepalnic v svetu že nekaj časa prisegajo številne zvezdnice. Zaradi mnogih prednosti pred klasično maskaro pa postaja ta lepotni postopek že del vsakdana številnih žensk, ki si želijo biti očarljive in urejene ob vsaki priložnosti.

20. 2. 2012

Že slišala za njih?

To so trepalnice LadyLash.

Za tiste, ki vas zanima več o tem…

  • Kaj je podaljševanje trepalnic LadyLash?

To je enostaven lepotni postopek pri katerem se na naravne trepalnice nalepijo sintetični podaljški. S tem se poudari, podaljša in oblikuje izgled naravnih trepalnic.

Podaljški so sintetične dlake različnih oblik, dolžin in debelin. Podaljšane trepalnice izgledajo popolnoma naravno in ljudje okoli vas ne bodo niti vedeli, da so podaljšane.

  • Kako dolgo lahko nosimo podaljšane trepalnice?

Trajanje podaljšanih trepalnic sovpada s ciklom izpadanja naravnih trepalnic. Povprečna življenska doba naravne trepalnice je 5-6 tednov. V tej dobi odpadejo tudi podaljški, ki so nalepljeni na naravne trepalnice. Zato je treba le-te obnavljati na približno 3 tedne.

Obnovi podaljšanih trepalnic rečemu refil. Refil je enostaven postopek pri katerem se nadomestijo odpadle podaljšane trepalnice in se na njihova mesta nalepijo novi podaljški. Tvoje naravne trepalnice izpadajo postopoma in enakomerno glede na lok tvoje veke, zato ni bojazni, da bi se zgodila kakšna ‘luknja’.

  • Kaj so prednosti podaljšanih trepalnic?

S podaljšanimi trepalnicami ne boš več potrebovala maskare. Podaljški poudarijo izraz tvojih oči in naredijo tvoj pogled bolj zapeljiv.

S podaljšanimi trepalnicami se boš izognila dnevnemu nanašanju in odstranjevanju ličil in nezaželenim madežem razmazanih ličil pod očmi.

  • Ali s podaljšanimi trepalnicami lahko plavaš in se ukvarjaš z raznimi športi?

Seveda. Močenje podaljšanih trepalnic z vodo ni škodljivo. Prav tako se brez škode lahko ukvarjaš z ostalimi športi.

  • Kje se lahko naročiš na LadyLash trepalnice?

V studiu LadyLash, ki je specializiran za podaljševanje trepalnic.

Tam boš prijazni stlistki zaupala svoje želje, ta pa ti bo razložila kakšne trepalnice imajo na razpolago prav zate. Potem se boš prepustila udobju njihovega studia in se čez dve uri zbudila s pravljično dolgimi trepalnicami, kakršne si si vedno želela.

krajnc

 

Nagradna igra!

Cosmo in Ladylash podarjata!

Na naši uvodni fotografiji lahko ta čudoviti nov modni trend, ki osvaja svet, občuduješ tudi na Ivi Krajnc.

S podaljšanimi trepalnicami boš ob vsakem času urejena in očarljiva. LadyLash trepalnice izgledajo tako naravno, da boš samo ti vedela, da niso prave!

Bi si želela tako privlačnega pogleda tudi ti?

Cosmo ti podarja paket podaljševanja trepalnic LadyLash!

Vse kar moraš narediti je, da pošlješ mail z geslom LADYLASH na nagrade@adriamedia.si.

Za več prestižnih nagrad pa klikni na pomezikni.si in sodeluj v nagradni igri Ive Krajnc in LadyLash!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri