Pišeš blog? Nujno pridi na 1. konferenco (lepotnih) blogerk!

V petek, 2. oktobra 2015, bo za vse ljubitelje bloganja v Grand hotelu Union v Ljubljani potekal vrhunski dogodek, na katerem se boš seznanila z najnovejšimi trendi bloganja in pridobila veliko dragocenega znanja o tem, kako pisati uspešen blog.

Pišeš blog? Nujno pridi na 1. konferenco (lepotnih) blogerk! (foto: Profimedia) Profimedia
8. 9. 2015

Za tem poučnim dogodkom stoji Nika Veger, lepotna blogerka s kilometrino in uspešna profesionalna vizažistka s številnimi referencami (TopModel, celovečerni film En Knap, sodelovanje pri hrvaški TV-nanizanki Vila Marija, ličenje za številne modne revije, časopise, videospote in promocijski material estradnikov), ki je v svet medijev stopila prav pri naši založniški hiši Adriamedia.

Sprva je ustvarjala kot vizažistka, nato kot lepotna novinarka, pozneje kot urednica (urednica revije Frizure, lepotna urednica revije Nova), nato pa je več let urejala modo in lepoto za revijo Cosmopolitan. Danes ji lahko slediš na beautyfullblog.si, kjer boš našla ogromno uporabnega branja.

Kot lepotna blogerka s kilometrino v tiskanih medijih se je Nika odločila organizirati dogodek, s katerim želi dvigniti nivo lepotnih blogov in združiti slovenske lepotne blogerke, strokovnjake s področja bloganja ter socialnih medijev ter ponudnike lepotnih izdelkov in storitev.

1. konferenca lepotnih blogerk, Beautiful Bloggers MeetUp, bo potekala v petek, 2. oktobra 2015, v Grand hotelu Union v Ljubljani.

Zakaj MORAŠ priti?

- Ker gre za 1. tovrstni dogodek pri nas;

- ker bodo prišli najboljši strokovnjaki, ki bodo z delavnicami in predavanji poskrbeli za dvig kakovosti lepotnih blogov;

- ker boš izvedela za številne novosti z lepotnega področja;

- ker gre za trendno in zabavno druženje z več kot 50 blogerkami na enem mestu (spoznala boš lahko kar nekaj naših najvplivnejših blogerk in znanih slovenskih 'trendseterk'.

- ker bo dogodek povezoval mega zabavni Peter Poles.

Program ...

... bo potekal od 9.00 do 21.00 ure. V čudoviti Stekleni dvorani se bodo odvijali predavanja in delavnice strokovnjakov ter predstavitve in diskusije s proizvajalci, uvozniki in ponudniki lepotnih izdelkov ter storitev.

Avtoricam spletnih dnevnikov bodo tako predstavljena nova znanja za izboljšanje kakovosti in branosti blogov, ponudniki storitev pa bodo spoznali slovenske lepotne blogerke, jim predstavili svojo ponudbo in tako dobili priložnost za predstavitev v njihovem mediju.

Urnik dogodka

8.15–8.45: Dobrodošlica in registracija blogerk

9.00–10.30: Fotografska delavnica; predavatelj: fotograf Domen Blenkuš, ki je svojo prepoznavnost zgradil prav s sodelovanjem z modno-lepotno blogerko Ajdo Sitar

10.30–11.00: Odmor

11.00–12.30: Predavanje o socialnih medijih in promociji bloga z njihovo uporabo; predavatelj: najbolj uveljavljeni strokovnjak s tega področja, Matej Špehar

12.30–14. 00: Lepotna tržnica in odmor za hitro kosilo

14. 00–16. 00: Predavanje o optimizaciji bloga in povečanju števila bralcev; predavatelj: Jure Doler, strokovnjak za digitalni marketing, startup projekte in bloganje

16.15–17.00: Predstavitev glavnega sponzorja

17. 00–17.15: Hitra osvežitev

17.15–18.15: Okrogla miza: o sodelovanju med lepotnimi blogerji in uvozniki ter kazalcih prepoznavanja dobrih blogov bodo spregovorili blogerji in predstavniki lepotne industrije

18.30. –19.00: Podelitev blogerskih nagrad opaženim v lepotni industriji

19. 00–21.00: Sproščeno druženje in predstavitev lepotnih storitev

Več informacij boš našla na čudoviti spletni strani beautybloggers.si, kjer se lahko vse blogerke prijavite na dogodek (pogoj je torej, da pišeš blog, ta pa ni nujno, da je izključno lepotni, lahko je modni, lifestyle ... ). In ker kart že zmanjkuje, ti toplo priporočamo, da s prijavo pohitiš!