S TEMI poletnimi pričeskami bodo tvoji lasje videti ZELO gosti (tudi če niti približno NISO)

Redki in tanki lasje, adijooooooo!

S TEMI poletnimi pričeskami bodo tvoji lasje videti ZELO gosti (tudi če niti približno NISO) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 7. 2019

Če imaš tanke lase, ki so po možnosti še mastni, si verjetno obrnila cel internet, da bi končno našla rešitev zase. Razumemo tvojo težavo, a dejstvo je, da je edini način, da stvar popraviš, potovanje v čas pred lastnim nastankom in spreminjanje genetike svojih staršev.

Ker pa je to seveda nemogoče, smo zbrali nekaj skoraj enako dobrih trikov za stiliranje las, ki ti bodo pomagali do (vsaj na videz) bolj gostih las.

Prvi korak: postrizi svoje dolge lase, saj so tanki lasje videti veliiiko bolje v krajši obliki.

Izbrali smo šest frizur, ki ustvarijo vtis gostejših las in jih lahko posnemaš že jutri.

1 Počesano nazaj

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KRISTIN ESS HAIR • FOUNDER (@kristin_ess) on

To je en najbolj enostavnih načinov, kako ustvariti (na videz) gostejše lase. Vse lase počeši nazaj, saj bo to ustvarilo volumen v lasišču, pričeska pa bo videti višje. Preden sprednje lase usmeriš proti vratu, nekaj spreja za volumen poškropi po pramenih in nato vse skupaj zatakni za lase. 

2 Razmršeno

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riawna Capri | Hairstylist (@riawna) on

Če urejeni dolgi paži niso ravno v tvojem stilu, se posluži resaste različice pričeske. Takšna pričeska bo najbolje videti kakšen dan po tem, ko boš lase umila, svoji razmršeni grivici pa lahko dodaš tudi nekaj laka za lase, ki bo poskrbel za dodatno teksturo. 

3 Retro

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐊𝐀𝐑𝐄𝐍 𝐘𝐄𝐔𝐍𝐆 楊蓓欣 (@iamkareno) on

Ni ta pričeska naravnost čudovita? Videti je noro gosto in nihče ne bo niti posumil, da so tvoji lasje zares tanki. S kodralnikom zavihaj samo konice svojih las, ob lasišču pa potresi puder za volumen. Dodaj nekaj lasnic in to je vse.

4 Dekliško

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rowan Blanchard (◕‿◕)🌹 (@rowanblanchard) on

Če nosiš čisto kratko pričesko, ji dodaj trak ali rutico v svoji najljubši barvi. Frizura bo takoj videti bolj zanimivo, lasje pa veliko manj redki.

5 Na pol speto

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Včasih na pol spete pričeske ustvarijo potlačen videz, in to celo na sicer močnih in gostih laseh. Na redkih laseh bo ta pričeska delovala le, če tvoji lasje niso čisto ravni, zato nujno uporabi sprej, ki poudari tvoje kodre. Če boš lase spela na pravih mestih (tako kot Bella Hadid na sliki), boš zadovoljna z rezultatom.

6 Na eno stran

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LACY REDWAY HAIRSTYLIST (@lacyredway) on

Ta pričeska Sarah Paulson zmaga na vseh ravneh. Leva stran naj bo povsem gladka, da bo lahko desna (ali obratno) videti polna in volumnasta. Uporabi nekaj zanimivih lasnic, da pozornost odvrneš od tega, kako malo las imaš in ta dam!

Fotografije: Instagram, Profimedia

Preberi še: TO je ugoden nakit, na katerega prisega Meghan Markle (popoln za poletje)

Priporočamo tudi: Uaau! TO je trend z instagrama, v katerem so vse vplivnice videti instantno seksi