Lepota Promocijsko sporočilo

OMG! To je maskara, na katero prisega Emily Ratajkowski in me smo navdušene!

28. 6. 2024
OMG! To je maskara, na katero prisega Emily Ratajkowski in me smo navdušene! (foto: Profimedia)
Profimedia

Ameriška manekenka in igralka Emily Ratajkowski velja za eno najlepših žensk na svetu. Izbrskale smo eno njenih lepotnih skrivnosti in ne boš verjela - privoščiš si jo lahko tudi ti!  

Aktualni lepotni trendi se vse bolj oddaljujejo od uporabe umetnih dodatkov. V ospredje ponovno stopa naravna lepota, ki jo lahko z nekaj premišljeno uporabljenimi ličili izpiliš do popolnosti.  

Ne verjameš? Poglej Emily Ratajkowski!  

Ok, pustimo ob strani dejstvo, da gre za naravno lepotico s popolnim telesom, ki ga zapeljiva 33-letnica brez težav uporablja v umetniške namene. Emily je tudi ena tistih mankenek in igralk, ki osupne že samo s pogledom!  

Nič čudnega torej, da bi ji bila vsaka med nami rada vsaj malo podobna. In pazi zdaj: to je povsem mogoče! V Cosmo uredništvu nam je namreč uspelo izbrskati, na kateri osnovni lepotni izdelek prisega ena najlepših žensk na svetu in ne boš verjela: dobi se ga tudi pri nas!  

Profimedia

Senzacionalen volumen in dolžina trepalnic - sanje vsake lepotne navdušenke 

Če obožuješ maskari Maybelline New York Sky High in Maybelline New York Lash Sensational, jima to poletje lahko dodaš še vpadljivo roza 'sestrico', v katero se boš zaljubila na prvo uporabo! Tako kot Emily Ratajkowski!

Gre za novo Maybelline New York Firework maskaro, s pomočjo katere boš doživela pravi ognjemet na svojih trepalnicah! Predstavljamo ti novo članico legendarne Lash Sensational družine, ki trepalnicam zagotavlja senzacionalen volumen in dolžino - oboje v eni sami maskari!

Promocijsko gradivo

Maybeline New York Firework maskara bo poskrbela za senzacionalen volumen in dolžino na vsaki trepalnici. Za to se gre v največji meri zahvaliti fleksibilni krtački SuperSpark™, ki navdušuje že pri maskari Maybelline New York Sky High. Verjemi, s SuperSpark™ krtačko boš enostavno dosegla vsako trepalnico in ustvarila senzacionalen 360° učinek, ki ne bo ostal neopažen.

Jasno definirane trepalnice in neverjetna obstojnost

Nova Maybelline New York Firework maskara je obogatena s provitaminom B5. S formulo, ki se ovija okrog trepalnice od korena do vrha, brez grudic in razmazovanja, poskrbi za poln volumen in jasno definirane trepalnice.

Promocijsko gradivo

To poletje umetne ali podaljšane trepalnice zato brez slabe vesti zamenjaj za novo Maybelline New York Firework maskaro, ki je primerna tudi za občutljive oči, odporna na razmazovanje in obstojna kar do 24 ur*! Uporabljate jo lahko tudi tiste, ki nosite kontaktne leče.

Pa da ne boš rekla, da te nismo opozorile: pripravi se na polno mero flirtanja in zapeljivih pogledov! Zagotavljamo ti, da z Maybelline New York Firework maskaro tvoje oči ne bodo ostale neopažene. Od tebe pa je odvisno, ali bo ostalo samo pri poletni romanci ali se bo iz pogledov rodila tudi ljubezen!

*Potrošniški test, 132 žensk