TO je največja napaka, ki jo lahko narediš med puljenjem obrvi (in jo zelo verjetno počneš)

Včasih je prevelika natančnost lahko problem ...

TO je največja napaka, ki jo lahko narediš med puljenjem obrvi (in jo zelo verjetno počneš) (foto: Profimedia) Profimedia
24. 3. 2019

Stavimo, da si želiš biti zelo natančna, ko si puliš obrvi na mestih, kjer naj ne bi rasle. Čeprav nočeš spustiti nobene dlačice, ki bi dajala vtis neurejenosti ali zaraščenosti obrvi, obstaja tanka meja med preveč populjenimi obrvmi in ravno prav urejenimi.

Veliko napako pri puljenju lahko narediš, če uporabljaš napačen tip ogledala.

Sania Vucetaj, strokovnjakinja za oblikovanje obrvi, pravi, da so povečevalna ogledala, ki jih lahko rotiraš okoli osi glede na to, kakšno povečavo si želiš, velika napaka mnogih deklet in žensk.

Saj veš o čem govorimo. Tista okrogla ogledala, ki na eni strani pokažejo normalno sliko, na drugi pa je vidna vsaka tvoja pora in najmanjša dlačica obrvi.

Velike povečave te lahko privedejo do tega, da se začneš obremenjevati s podrobnostmi in izpuliš preveč kocin. Pri obrveh pa že ena ali dve dlaki lahko naredita opazno razliko.

Enako velja za svetle luči in stanje preblizu ogledala. Zaradi takšnih reči lahko izgubiš "objektivni vpogled".

Kaj torej storiti? Nič težkega. Obrvi si puli med gledanjem v običajno ogledalo, vsake toliko se odmakni kakšen korak nazaj, da bi videla celotno sliko. Nikakor ne pretiravaj.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Kako veš, katera šminka POPOLNO pristoji tvoji koži? TAKO!

Priporočamo tudi: O, uau! TE 4 barve las DOKAZANO pristajajo čisto vsaki ženski