Oglej si preobrazbo zmagovalke natečaja NIVEA bad hair day

Sabina je srečna nagrajenka, ki nas je v NIVEA 'Bad hair day' natečaju prepričala z najizvirnejšo fotografijo. Poglej, kako so jo profesionalci preobrazili z izdelki NIVEA. 

Oglej si preobrazbo zmagovalke natečaja NIVEA bad hair day (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
10. 8. 2016

Zmagovalna fotografija

V začetku julija smo vse bralke v sodelovanju z znamko NIVEA povabili, da nam pošljete svojo fotografijo, ko imajo vaši lasje slab dan. Na natečaju nas je najbolj prepričala Sabina s fotografijo zgoraj. 

Sabina je veselje in nagrado delila s svojo sestrično Sanjo. Prejeli sta dan razvajanja v družbi lepotne profesionalne ekipe in paket NIVEA izdelkov.

Sabina in Sanja pred preobrazbo

Sabina in Sanja pred  urejanjem pričeske

Sabina in Sanja sta prejeli paket izdelkov Nivea

Sabina in Sanja sta prejeli paket izdelkov NIVEA in preobrazbo

Med delom strokovnjakov

Sabina in Sanja sta se prepustili spretnim rokam strokovnjakov in NIVEA izdelkom

In tu je rezultat!

Sabina po preobrazbi

Sabina po preobrazbi

Sanja po preobrazbi

Sanja po preobrazbi

V & O s Sabino in Sanjo

1. Sabina, zakaj si se prijavila na natečaj?

1. Za sodelovanje v natečaju Bad hair day sem se odločila, ker se velikokrat znajdem v situaciji, ko se mi v naglici in hitrem tempu vsakdanje ponavljajoče se rutine zgodi, da enostavno nimam časa za dogotrajno urejanje pričeske ali pa se mi – priznam – kdaj tudi ne ljubi. V svojo fotografijo sem ujela utrinek enega izmed "bad hair" dnevov, bila izbrana in k na razvajanje povabila še sestrično Sanjo.

2. Kako rešujeta "slabe dneve"? 

Z neukrotljivostjo in neubogljivostjo las ali pa z dnevi, ko si enostavno rečeš, da to ni to, se srečujeva tu in tam – največkrat, ko nama ob vseh obveznostih in opravkih zmanjka časa. Ob dnevih, ko nimava volje za umivanje las pa lahko rečeva samo – hvaležni sva za suhi šampon! Če niti ta ne pomaga, lase enostavno spneva v čop ali figo.

3. Vajin ritual za nego las?

Ritual verjetno ni nič posebnega – kot vse ženske tudi midve pri negi las uporabljava predvsem šampon in balzam. Občasno narediva tudi kuro z masko za lase, redno pa si konice negujeva z oljem. Zadnjič mi je tudi prijateljica omenila, da naj bi kokosovo olje spodbujalo rast las, zato sem se odločila, da poizkusim tudi to. Ah seveda, pa izogibava se termičnim oblikovalnikom las, kot so kodralniki in likalniki za lase – to je aktualno le ob posebnih priložnostih.

4. Kakšen tip las imata?

Sama imam mešani tip z nagnjenostjo h razcepljenim konicam, Sanja ima suhe lase.

5. Koliko časa ponavadi porabita za oblikovanje pričeske?

Za oblikovanje pričeske na običajen delovni dan ne porabiva prav veliko časa, običajen čop/kita ali ali pa kar naravno spuščeni lasje. Ob posebnih priložnostih, zabavah ali žurkah je situacija malce drugačna – takrat za oblikovanje kodrov ali pletenje elegantne kite porabiva nekje 30 minut.

6. Kako sta zadovoljni z delom strokovnjakov?

Današnji videz je nekaj prav posebnega – lahkoten in topel, kot je tudi poletje samo. Rahlo valoviti lasje z malce dodanega volumna dajejo sproščen občutek, kot da sva ravnokar z vetrom v laseh prišli s plaže, ličila v rjavkastih tonih pa poudarijo svežo zagorelost in predstavlja barvo poletja. Preprosto z dvema besedama: Čista perfekcija. 

Imajo tudi tvoji lasje pogosto slab dan?

Znamka NIVEA Hair je stalno v koraku s časom in razvija izdelke za oblikovanje, ki izpolnjujejo potrebe žensk. Če želiš imeti naravno, bujno pričesko modnega neurejenega videza, ne potrebuješ veliko pripomočkov ali izdelkov. Za popoln videz preprosto uporabi peno za oblikovanje NIVEA Volume Care, ki poskrbi za obstojnost in prožen volumen, ne da bi izsušila lase. Da bodo lasje ves dan videti lepi in sijoči pa uporabi lak za lase NIVEA Volume Care, ki je izjemno močan in poskrbi za celodnevno obstojnost in volumen las.