Odslej se lahko po kraljevsko razvajaš kar doma!

Da bi se počutila kot kraljična, ki jo z omamno dišečim negovalnim sredstvom mazili več deset rok, pravzaprav potrebuješ le eno stvar – pravo negovalno kolekcijo.

Odslej se lahko po kraljevsko razvajaš kar doma! (foto: Profimedia) Profimedia
18. 8. 2015

In kdo drug bi lahko bolje ujel duh kraljevskega razvajanja kot francoski L'Occitane, ki je ustvaril novo dišavno interpretacijo vrtnice, v kateri se prefinjena zelena dišava odpre s citrusno svežino listov črnega ribeza in bergamotke.

Njihova nova kolekcija Kraljičin skrivni rožni vrt vsebuje svojevrsten izvleček iz vrtnice iz Grassa, pridobljen z dvojno ekstrakcijo. 

Pri tem postopku iz nabranih cvetov izvlečejo dišavne molekule, pridobljeni konkret pa nežno destilirajo s paro. Ta dragoceni izvleček v dišavo vnese svoje čudovite naravne, sveže in zelene note, ki bogatijo dišavne in negovalne formule izdelkov.

vrtnica

Kolekcija, ki vsebuje eau de toilette, parfumski gel, peno za prhanje, mleko za telo in kremo za roke, se lahko pohvali tudi s kraljevsko embalažo.

Še posebej nam je pri srcu embalaža eau de toilette, ki naredi ta izdelek idealen za darilo za tebi drago osebo. V rožnati kartonasti škatlici se namreč skriva prostor za dragocene misli: ob slavni pesmi Ronsarda je še nekaj prostih črt, kamor lahko zapišeš svoje osebno sporočilo.

kolekcija

Kolekcija Kraljičin skrivni rožni vrt bo od 20. avgusta v vseh trgovinah L'Occitane na voljo v omejeni izdaji!