Obiskali smo predstavitev klinike Juventina v Ljubljani – TO nas je navdušilo!

Ob zaključku lanskega leta smo obiskali kliniko Juventina, kjer smo se družili z njihovima ambasadorkama Mirjam Poterbin in vplivnico Saro Zavernik ter klepetali o estetski kirurgiji.

Obiskali smo predstavitev klinike Juventina v Ljubljani – TO nas je navdušilo! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
1. 1. 2019

Klinika Juventina se ponaša z najsodobnejšo opremo in povsem novimi prostori, ki se nahajajo v Vilharjevem podhodu 7 v Ljubljani.

"Vsakdo se danes sam odloča o svojem načinu življenja in svojem telesu. Srečen pa je le tisti, ki se dobro počuti in je zadovoljen sam s seboj," pravijo v kliniki Juventina, kjer so zbrane vse storitve na enem mestu – pomlajevanje obraza, korekcija uhljev in nosu, lepotni posegi dojk, estetsko preoblikovanje telesa, posegi z laserjem in dermatologija. Nudijo tudi psihološke storitve, saj se pogosto zgodi, da pacient potrebuje samo to, so povedali.

Tu se nahaja tudi fantastičen kozmetični del, kjer ponujajo nego nohtov, kože, ličenje, krio savno, čiščenje kože idr. Potrebno je poudariti, da je vredno obiskati tudi zelo sodoben in odličen zobozdravstveni center, v kolikor si se ravno ta hip znašla v iskanju novega zobozdravnika. 

Oglej si spodnji VIDEO:

Te zanima, kako izbrati kirurga za estetski poseg?

Pomembna naloga vseh uporabnikov estetskih posegov je, da poiščejo usposobljenega in izkušenega izvajalca. Enako kot pred srčno, ginekološko, ortopedsko ali nevrokirurško operacijo moraš preveriti, ali je izbrani kirurg:

  • zaključil program usposabljanja iz plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije,
  • ima ustrezno licenco za opravljanje dela s področja plastične, Rekonstrukcijske in estetske kirurgije in
  • ima ustrezne izkušnje.

In bo:

  • podal jasno in iskreno informacijo o pričakovanih rezultatih, stranskih pojavih in zapletih,
  • opravil poseg v akreditirani primerno opremljeni ustanovi z ustrezno usposobljenim osebjem,
  • napisal in vam izročil natančen izvid o postopku, ki ga je izvedel,
    nudil ustrezno oskrbo po posegu in vas spremljal med okrevanjem ter
    znal poskrbeti za morebitne zaplete.

In še zanimivo dejstvo, ki te utegne zanimati: največ operacij tukajšnji zaposleni še vedno opravijo za povečanje prsi.


Juventina team: Monika Pocajt - Dipl. kozmetičarka, Dr. Uroš Ahčan,  Maja Triplat - univ. dipl. org. dela in dipl. medic. sestra, Dr. Dentalne medicine Tea Bon Gorički

P.S. Spoznali smo tudi priznano kozmetiko blagovne znamke ZO Skin Health, ki jo moraš preizkusiti in je ravno tako na voljo pri njih. Psssst: uporabljajo jo Hollywoodčanke.