Novi nagradni izziv: Iščemo Wella dekle!

Nagradnemu kvizu, ki se je pravkar iztekel in v katrem smo razveselili nekaj naših spletnih in facebook navdušenk in navdušencev, sledi še en, drugi del Wella nagradni izziv.

27. 5. 2011 | Promocijsko sporočilo

Tega tokrat gostimo ekskluzivno v Wella facebook zavihku naše živahne Cosmo skupnosti.

In za kaj bo tokrat šlo?

Postani Wella dekle

... in zadeni bon za frizerja v vrednosti 300€!

Za laskavi naslov Wella dekle se lahko poteguješ, če so tvoji lasje dolgi ali drzno kratki, svetli ali skrivnostno temni, postriženi po zadnji ali zimzeleni modi, da bo le tvoja pričeska zelo tvoja in tako samosvoja, torej natančno takšna, kot si ti, in pa, seveda, urejena in to optimalno ter po tvojem okusu.

In kako nam boš svojo optimalno samosvojost dokazala?

Enostavno ... poslala nam boš sliko ;)

Nagradna igra traja od 18. maja do 14. junija.

Časa, da v poljuben zorni kot svojega malega objektiva kar najbolj atraktivno ujameš svoj naglavni ponos in okras, boš torej imela skoraj cel mesec.

Cosmo & Wella strokovanjaki bodo izmed vseh objavljenih fotografij izbrali zmagovalko, ki bo prejela bon za frizerja v vrednosti 300 EUR. Ime in priimek zmagovalke pa bomo objavili 16. junija na spletnem mestu www.cosmopolitan.si in na Facebook strani.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri