Nova Rexona Motionsense™

Življenje je bolj zanimivo, če smo v gibanju in telesno aktivni. Ravno zaradi tega je pomembna tudi uporaba pravega dezodoranta.

7. 6. 2011 | Promocijsko sporočilo

Dandanes smo zaradi hitrega načina življenja v neprestanem gibanju, tako da imamo občutek, kot da se gibamo ves čas.

Med vsakdanjim gibanjem so mišice aktivne in ko so mišice aktivne, proizvajajo veliko toplote. To sproži številne procese s katerimi se telo ohlaja, eno izmed njih je potenje. Vsi se sprašujemo zakaj se pravzaprav potimo? Vsi se potimo, saj je to popolnoma normalen proces. Povečano potenje je posledica povečane temperature, stresa ter vsakodnevnega gibanja. Sam pot nima vonja, tako da neprijeten telesni vonj ne nastane zaradi potenja, temveč zaradi bakterij, ki se razvijejo na vlažni koži pod pazduho. In brez uporabe antiperspirant dezodoranta se lahko pojavi ravno ta neprijeten telesni vonj.

Običajni antiperspirant dezodoranti vsebujejo zaščito, ki se aktivira ob potenju. Blagovna znamka Rexona pa sedaj ponuja še veliko več!

Izboljšane Rexona različice antiperspirant dezodorantov vsebujejo novo patentirano MotionsenseTM tehnologijo. Zaradi nove tehnologije je Rexona korak pred potenjem, saj se njeno delovanje aktivira že z vašim gibanjem, tako da vaše pazduhe ostanejo suhe in sveže dlje časa. Izboljšane Rexona različice antiperspirant dezodorantov vam nudijo antiperspirant zaščito ter prijeten vonj, ki vas bo spremljal ves dan. Z vsakodnevno uporabo Rexona antiperspirant dezodorantov ste lahko popolnoma samozavestni, tudi najbolj aktivni, saj z Rexono – več kot se gibljete, močneje deluje!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri