Nov trend: Rihanna z novo fantovsko pričesko!

Elegantna v ozki beli obleki, z vpadljivo in učinkovito rdečo šminko na ustnicah je pevka z Barbadosa korakala po rdeči preprogi na podelitvi nagrad MTV Music Awards v Los Angelesu.

11. 9. 2012

Za kontrast dolgi obleki in stajlingu, pri katerem bi tudi najstrožji kritiki težko našli pomanjkljivost, je Rihanna poskrbela z novo, fantovsko pričesko. Barva las je ostala enaka, torej temna, je pa radikalno skrajšala slovite kodrčke.

Pravilne obrazne linije je poudarila z minimalnim make upom, okrepljenim z rdečo šminko in decentnim nakitom. Neprepoznavno!

Ker gre za punco, ki je znana po tem, da ne sledi trendom, ampak jih ustvarja, lahko zdaj pričakujemo poplavo podobnih deško kratkih frizur.

RiRi, kot jo prijatelji kličejo že od nekdaj, pa kljub novemu imidžu ostaja zvesta sebi. Fotografi so jo namreč zasačili, ko si je izmenjala (prijateljski) poljub z nekdanjim fantom Chrisom Brownom, ki je pristal na sodišču, ker jo je brutalno pretepel, pred dnevi pa smo pisali tudi o njenem čustvenem izbruhu, ki ga je usmerila v lastne oboževalce!