Občutljivo in problematično kožo moraš znati očistiti

Čiščenje kože je pomembna vsakdanja rutina, ki je pri negi mastne in problematične kože nepogrešljiva za doseganje optimalnega učinka nege.

20. 3. 2012 | Promocijsko sporočilo

Normaderm gel za čiščenje ima z izboljšano formulo, ki je prilagojena tudi občutljivi koži z nepravilnostmi. Spoj aktivnih učinkovin, ki imajo učinek pilinga, vsebuje LHA, glikolno kislino, salicilno kislino ter agente, ki zgladijo kožo. Koža po uporabi postane hipoma gladka.

Gel za globinsko čiščenje kože je tako učinkovit, da v mesecu dni zmanjša nepravilnosti za 30 %.

Kot del vsakodnevne čistilne rutine pa uporaba gela ni dovolj. Strokovnjaki Laboratorijev Vichy svetujejo uporabo ostalih izdelkov iz linije Normaderm. Kot vsakodnevni zaključek čistilne nege priporočajo nanos tonika, ki kožo dodatno očisti in ji vrača potrebno vlažnost.

Normaderm tonik je hidro alkoholni losijon, obogaten s kar 4% vlažilnih agentov (v primerjavi s 3% v predhodni formuli), vsebnost alkoholnih snovi pa se je za potrebe mastne kože nagnjene k nepravilnostim zmanjšala iz 25 na 20%.

Za različne tipe in potrebe kože pa so tu še ostali izdelki linije Normaderm.

Poleg gela za globinsko čiščenje kože in tonika, tudi micelna raztopina in čistilna nega 3 v 1.

Normaderm Solution Micellaire (micelna raztopina) je idealen za najbolj občutljivo kožo. Ima namreč fiziološki pH, je brez vonja, najbolje pa se nanaša z vato. Izpiranje ni potrebno, prav tako pa pri nanosu ni potrebno drgnjenje, čeprav učinkoviti odstranjuje ličila, nečistoče in sebum. Deluje po principu »lovljenja« mikrodelcev po koži.  Primeren je za vse, ki imajo občutljive oči ali tiste, ki nosijo kontaktne leče.

Normaderm Tri-activ čistilna nega zagotavlja 3 različne možnosti uporabe: kot odstranjevalec nečistoč in sebuma (za zaščito kože kar 24 ur po čiščenju), kot piling (odmaševanje por), ali kot maska (po 5 minutah delovanja na koži mat videz še nadaljnje 3 dni po nanosu).

* Klinično preizkušeno pod dermatološkim nadzorom, 50 žensk.

** Navedena cena je okvirna, cene so lahko različne na posameznih prodajnih mestih.