Nočni serum Garnier z vitaminom C predstavljen na interaktivnem in multimedijskem dogodku

Zaradi vsakodnevne izpostavljenosti številnim zunanjim dejavnikom, kot so UV-žarki, onesnaženje in toksini, lahko naša koža sčasoma izgubi sijaj in na njej se pojavijo temni madeži, ki predstavljajo znake staranja.

Nočni serum Garnier z vitaminom C predstavljen na interaktivnem in multimedijskem dogodku (foto: Garnier) Garnier
22. 9. 2023 | Promocijsko sporočilo

Da bi ti pomagali rešiti to težavo, so Garnier strokovnjaki izbrali čisti vitamin C in in s posebno pozornostjo zasnoval koncentrirano formulo. Včeraj so v Zagrebu predstavili nov nočni serum za sijočo kožo, ki širi Garnierjevo ponudbo kozmetičnih izdelkov z vitaminom C.

Izbira lokacije ni naključje, Francoski paviljon se je namreč izkazal kot odlična kulisa za predstavitev novega seruma te francoske znamke, znani hrvaški umetnik in cvetličar Saša Šekoranja pa je izdelek dodatno oplemenitil s cvetličnimi kreacijam. Celotno zgodbo je dopolnila interaktivna multimedijska inštalacija »Garnierjev vrt prihodnosti«, s pomočjo katere so lahko obiskovalci Garnierjev svet doživeli na popolnoma nov in drugačen način.

Predstavitev je vodila vplivnica in ambasadorka znamke Garnier Paula Sikirić, udeležili pa so se številni oboževalci te znane znamke kot so: Tajka Selan, Katarina Mljač, Laura Petrinec, Nataša Mernik in številni drugi. Po seznanitvi z vsemi koristmi tega močnega seruma pa so uživali v glasbenem nastopu nadarjene Nike Turković.

Tajka Selan

Garnierjev novi nočni serum z vitaminom C je obogaten z 10 % čistega vitamina C za vidno izboljšanje utrujene kože, ki tekom noči ta najbolje absorbira sestavine. Kožne celice se namreč v največji meri obnavljajo ponoči, zato se lahko med spanjem vaša koža popolnoma osredotoči na celično obnovo in bolje absorbira blagodejne učinke vitamina C. Prav tako se ponoči koža najučinkoviteje znebi prostih radikalov , znano pa je tudi, da se poškodbe kože zaradi izpostavljenosti UV sevanju nadaljujejo ponoči, tudi več ur po izpostavitvi sončnim žarkom.

Laura Petrinec

Garnierjeva preprostost ni ovira za učinkovitost, Garnierjev nočni serum z vitaminom C vsebuje naravno in močno sestavino; čisti vitamin C naravnega izvora - antioksidantna dermatološko aktivna snov, znana po svojih lastnostih vračanja sijaja koži. Pridobljeno je po načelih trajnostne znanosti in je večkratno učinkovito proti oksidaciji, razgradnji kolagena in pomanjkanju sijaja kože.

Lejla Kruško in Nataša Mernik

Po dolgoletnih znanstvenih raziskavah so strokovnjaki pri Garnierju s stabilizacijo evolucije 10% čistega vitamina C prišli do pravega odkritja. Na podlagi principa privlačnosti so povezali čisti vitamin C s pozitivno nabito snovjo, ki sodeluje pri njegovi stabilizaciji. Ta edinstvena tehnologija nam omogoča, da koncentriramo povečano količino vitamina C v naši formuli, hkrati pa ohranimo njegovo celovitost skozi čas.

Tekstura Garnierjevega novega posvetlitvenega nočnega seruma je nelepljiva in nemastna, kar omogoča udoben nanos, oblikovan pa je tako, da ustreza vsem tipom in tenom kože ter je dermatološko testiran.

Ta serum je, tako kot vse izdelke znamke Garnier, globalno odobril Cruelty Free International, kot del programa Leaping Bunny.

Privošči si miren spanec in dovoli, da tvoj novi najljubši serum poskrbi za tvojo kožo, in jo naredi še bolj gladko in sijočo!

Katarina Mljač