Nivea ... da boš lepa v črnem

Nivea predstavlja novo generacijo šamponov proti prhljaju z lepotnim učinkom.

8. 9. 2010 | Promocijsko sporočilo

Si se naveličala odrekanju temnim oblačilom zaradi prhljaja? Si črne majice, pulije in puloverje stlačila v najbolj odročen predal in najbolj nedosegljiv kot omare? Čas je, da tudi ti – zagotovo najbolj hvaležni – kosi oblačil v omari dobijo mesto, ki si ga zaslužijo.

V prvem predalu.

Učinkovito proti prhljaju

Z novo generacijo šamponov proti prhljaju znamke Nivea lahko nosiš vse, kar si želiš. Samozavestno. Negovano. Uspešno. Z lepimi, negovanimi lasmi. Brez prhljaja.

Nova inovativna formula NIVEA Liquid Clear System odpravlja glivice, ki so vzrok prhljaja, in blaži pogosto spremljajočo srbečico, hkrati pa aktivno neguje lase, da postanejo lepi, gladki in sijoči. S to kombinacijo sestavin znamka Nivea predstavlja povsem novo generacijo izdelkov proti prhljaju – šampone proti prhljaju z lepotnim učinkom, ki zagotavljajo bogato nego za individualne potrebe las: granatno jabolko neguje barvane lase, izvleček papaje suhe in poškodovane lase, proteini biserov pa podarijo izjemno zapeljiv sijaj pustim lasem.

Pomembno izboljšanje kakovosti izdelkov, ki ga nudi Nivea (v nasprotju z vsemi drugimi šamponi proti prhljaju s cinkovim piritionom), je v popolni topnosti aktivne antimikotične sestavine. To pomeni, da na laseh ne ostajajo sledi izdelka, zaradi katerih bi ti postali pusti in brez leska. Sestavine se enakomerno porazdelijo po lasišču in začnejo takoj učinkovati.

Šamponi proti prhljaju Nivea delujejo že po prvi uporabi, z redno uporabo pa lasišču povrnejo tudi naravno ravnovesje.