Ne veš, katero sončno kremo bi kupila? Na uredništvu uporabljamo TE

V poplavi številnih izdelkov je težko izbrati tisto, ki zares deluje (in odgovarja tvojemu tipu kože). Tole smo izbrale na uredništvu. 

Ne veš, katero sončno kremo bi kupila? Na uredništvu uporabljamo TE (foto: Profimedia) Profimedia
1. 7. 2019 | Promocijsko sporočilo

Kreme za sončenje se delijo na kreme z nizko stopnjo zaščite (ZF 6 – 14), srednjo stopnjo zaščite (ZF 15 - 29), visoko stopnjo zaščite (ZF 30 – 59) in zelo visoko stopnjo zaščite (ZF več kot 60 ali 50+).

Katero izberemo je odvisno od tega, kam se odpravljamo in koliko časa predvidevamo, da bomo soncu izpostavljeni.

Prav tako je izbor kreme zelo odvisen od našega tipa kože in kako hitro zato koža reagira ob izpostavljenosti soncu. Cena kreme za sončenje ni vedno kazalec njene učinkovitosti, so ugotovili v lanskoletni raziskavi Zveze potrošnikov Slovenije. 

Katero smo izbrale na uredništvu?

Navdušil nas je sundance Sonnenspray 50, ki kože ne le odlično ščiti pred sončnimi žarki, pač pa zagotavlja tudi obstojnost in vlaženje po ugodni ceni. Ne glede na poletno aktivnost, ki jo opravljaš.

Si letos mislila do konca porabiti sončno kremo, ki si jo kupila lani? Ko boš prebrala, kaj se je zgodilo naši bralki, ki je to storila, (v celoti zgodbo lahko prebereš TUKAJ) si boš verjetno premislila. 🤔

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri