Lepota Promocijsko sporočilo

Ne boš verjela: našle smo popoln 3 v 1 izdelek tega poletja!

5. 7. 2024
Ne boš verjela: našle smo popoln 3 v 1 izdelek tega poletja! (foto: Profimedia)
Profimedia

Nikar ne prekrivaj rdečice s težkimi podlagami, našle smo veliko boljšo rešitev! 

A gre tudi tebi na živce rdečica na obrazu, za katero se poleti niti ne ve točno, ali je posledica sonca, zadihanosti ali sramežljivosti? Brez skrbi, veliko nas ima podobno težavo. Ampak da bi v sončnih poletnih dneh delale fasado na obraz z raznimi tekočimi podlagami in težkimi pudri - ne, hvala!  

BB ali CC - to je zdaj vprašanje!  

Prav zato smo se Cosmo dekleta odpravila na lov za ustrezno alternativo. Najprej smo rešitev videle v BB kremi, ki je svoje delo opravila solidno. Poskrbela je za vlaženje in lahkotno prekrila nepravilnosti na koži. Ok, to ne bo dovolj! Najti smo morale nekaj, kaj bo poenotilo našo polt in ji dalo zdrav, sijoč videz. Zato smo iskale dalje.  

Čeprav smo bile prepričane, da gre za tako rekoč enako zadevo, smo vseeno dale priložnost tudi CC kremi. Ker, kaj pa je lahko temeljno drugače, razen črke? Hjao, kako smo se motile ...  

Presenetila nas je že barva. Za razliko od BB kreme, ki je bila obarvana, je bila CC krema ob iztisu iz embalaže povsem bele barve, kot vsaka negovalna krema. Ni šanse, da bo to delovalo. Toda, ko smo jo nanesle na obraz, je v nekaj trenutkih čudežno poenotila ten kože in poskrbela za popolno prekrivnost.  

Promocijsko gradivo

Tega zagotovo nisi vedela ...  

No, če bi si kaj malega prebrale, preden smo se lotile testiranja, bi nam bilo marsikaj bolj jasno. CC je namreč angleška okrajšava za 'color-correcting' oziroma korekcijo barve, v tem primeru polti. Njena primarna naloga je torej, da poenoti ton kože z uporabo nasprotnih barv na barvnem kolesu, na primer zelene, da prepreči rdečo. Na tak način lahko pomaga izboljšati videz nekaterih specifičnih težav s kožo, kot sta rdečica in neenakomeren ten kože, hkrati pa poskrbi še za bolj gladko polt.  

V primerjavi z gostimi podlagami CC krema poskrbi za bolj naraven videz in zaradi različnega delovanja v enem izdelku poenostavi tvojo vsakdanjo lepotno rutino. Čeprav je njena prekrivnost podobna prekrivnosti pudrov, se zaradi lažje teksture in bolj naravnega videza razlikuje od težjih podlag, saj zagotavlja brezhiben in enostaven zaključek, ki poveča sijaj kože. Popolna izbira za vroče poletne dni!  

Popoln 3v1 izdelek, ki prekrije, zmanjša in zaščiti kožo na obrazu  

Še malce raziskovanja je bilo potrebnega, da smo našle konkreten primerek popolnega CC izdelka tega poletja: NIVEA CC fluid Luminous630 3-v-1! Gre za vrhunski CC produkt, ki prekrije, zmanjša in zaščiti kožo na obrazu! Fluid vsebuje mikroinkapsulirane barvne pigmente, katerih lupine se med nanosom razbijejo in počasi sprostijo barvne pigmente ter tako poskrbijo za naravno poenotenje tena kože.  

Promocijsko gradivo

NIVEA CC fluid Luminous630 3-v-1 zagotavlja naravno prekrivnost in takojšnje izenačenje tena, medtem ko s patentirano sestavino  LUMINOUS630® zmanjšuje temne madeže in z zaščitnim faktorjem 30 ščiti kožo pred soncem. Najbolje jo je uporabiti zjutraj, kot zadnji korak jutranjene nege obraza.  

Ker pa je poletje in se veliko dogaja, jo je za vsak slučaj dobro imeti tudi v torbi, saj nikoli ne veš, kdaj boš pristala v vodi ali se znašla na TOP žuru. Fajn je, da imaš takrat pri roki skrivno orožje za skrivanje rdečice pred tipom, ki ti že več mesecev noro dogaja!  

Ni vseeno, kateri oddtenek naneseš  

A pozor! Čeprav je CC krema bela, to ne pomeni, da ni treba razlikovati med različnimi odtenki. Pri NIVEA CC fluid Luminous630 3-v-1 lahko denimo izbiraš med tremi odtenki:  

  • SVETLIM za dokaj svetlo kožo, ki jo sonce hitro opeče.
  • SREDNJIM za malce temnejšo barvo kože z olivnimi podtoni in
  • TEMNIM za temnejšo, bogatejšo polt.  
Promocijsko gradivo

Izjemna sestavina za neverjetne rezultate   Popolna CC krema mora nuditi tako popolno prekrivnost, kot tudi zagotavljati vlaženje ter zaščito pred soncem. Formula NIVEA CC fluida Luminous630 3-v-1 vsebuje hialuronsko kislino, ki globoko v celicah vlaži in neguje kožo ter zaščitni faktor 30, ki je kot nalašč za poletne žure na prostem.  

Prav tako je obogatena z visoko učinkovito sestavino LUMINOUS630®, ki deluje na celični ravni, da ponovno vzpostavi ravnovesje v proizvodnji melanina v koži in učinovito zmanjša temne madeže in skrbi, da ne ne pojavijo ponovno. Ne verjameš? Poskusi, rezultati so namreč vidni že v 2 tednih!*  

* po lastni oceni, 12-tedenska študija z 51 ženskami, 2023