Največja slovenska spletna drogerija zdaj brez poštnine!

Konec gneče v nakupovalnih središčih, iskanja zadnjih kosov najbolj priljubljenih omejenih izdaj linij dekorativne kozmetike in prenašanja nakupljenega v prtljažnikih tvojega vozila. Zamenjaj nepotrebne stroške in živčno nakupovanje z enostavnim klikom miške iz udobja tvojega naslanjača. Največja slovenska spletna drogerija, ki je pred kratkim kot največja spletna drogerija vstopila tudi na hrvaški trg, od zdaj brez poštnine za vse nakupe nad 15 € in 24 urno dostavo.

21. 11. 2013

Več kot 5.000 trendovskih, kozmetičnih, dekorativnih, negovalnih, svežih, ekskluzivnih proizvodov, široka izbira prehranskih dopolnil, vse za nego tvojih malčkov in posebna kategorija samo za moške. Brez omejitev brskaj po zares širokem asortimentu kozmetičnih, negovalnih in dekorativnih proizvodov, medtem pa jih lahko uvrstiš na listo želja, podari v lepo zavitem paketu ali pa si jih preprosto privošči sebi, ker si zaslužiš najboljše.

ˈVeseli smo, da nam je s pomočjo dobrih poslovnih partnerjev in izjemno uspešnega poslovanja v zadnjem letu, uspelo našim kupcem ponuditi še enostavnejše nakupovanje v največji slovenski spletni drogeriji. Verjamemo, da smo slovenskim potrošnikom dokazali, da je spletno nakupovanje varno in, da se spletni trgovci držimo svojih obljub. Pri nas imamo namreč vse izdelke dejansko na zalogi in jih ob naročilu do 12. ure dostavimo že naslednji dan dopoldne. V kratkem bomo svoj asortiment še razširili z nekaterimi najboljšimi svetovnimi blagovnimi znamkami in omejenimi izdajami, ki bodo na voljo samo pri nas, prihaja pa tudi posebna božično-novoletna ponudba.ˈ Tina Grbac, vodja Click2Chic

Vabimo te tudi, da v času pred božično-novoletnimi prazniki skupaj z nami pomagaš tistim, ki našo pomoč potrebujejo. Tudi letos bomo skupaj z Rdečim Križem obdarili več kot 100 otrok iz socialno ogroženih družin, sredstva pa bomo namenili tudi Anini Zvezdici.

ˈPonosni smo na projekt Anina Zvezdica, prva kozmetična izdelka pod to blagovno znamko in dejstvo, da lahko tudi mi aktivno sodelujemo v pomoči socialno ogroženim. Vabimo vas, da z nakupom izdelkov tudi vi prispevate svoj delež, saj bomo ves denar od nakupa teh dveh izdelkov v obliki svojih izdelkov namenili Anini Zvezdici.ˈ Tina Grbac, vodja Click2Chic

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri