Nahrani svojo kožo z zdravjem

Značilnost mastne in problematične kože je pretirano delovanje žlez lojnic, zato je pravilna rutina čiščenja in nege obraza prvi pomemben korak do zdravega in lepega videza kože.

15. 9. 2009

V mesecu septembru je v lekarnah na voljo Normaderm Menu – paket mini izdelkov Normaderm, s katerim Laboratoriji Vichy poklanjajo brezplačen teden dni popolne Normaderm rutine (čiščenje & nega obraza) s katero boš nahranila svojo kožo z zdravjem.

Vsakodnevna rutina

Za rešitev problema mastne in problematične kože je ključno upoštevanje vsakodnevne rutine čiščenja in nege kože. Izbiraj izdelke, ki so zasnovani posebaj za tvoj tip kože, saj je pomembno, da reguliraš izločanje sebuma, ne da bi pri tem povzročila izsuševanje kože.

Laboratoriji Vichy so zato pripravili Normaderm Menu s katerim lahko v tednu dni nahraniš svojo kožo z zdravjem, z brezplačno Normaderm rutino, ki vsebuje naslednje mini izdelke:

  • Normaderm gel za umivanje,
  • Normaderm tonik za čiščenje,
  • Normaderm dnevna nega
  • in Normaderm nočna nega.
Na voljo v pooblaščenih Vichy lekarnah ob nakupu izbranega Normaderm izdelka.

Proti nepravilnostim

Normaderm vlažilna nega proti nepravilnostim čisti in pomirja razdraženo kožo in zagotavlja celodnevno navlaženost in mat učinek kože. Z redno uporabo Normaderm vlažilne nege se nepravilnosti ponavljajo vse redkeje. Nepravilnosti, ki so vidne podnevi pa začnejo nastajati že ponoči, saj žleze lojnice vsako noč dobijo molekularno sporočilo za pričetek tvorbe sebuma. Edinstvena kronoaktivna nočna nega Normaderm Nuit omeji prekomerno delovanje žlez lojnic ponoči, kožo vlaži in ji daje enakomeren videz.

Za mastno in problematično

Čiščenje kože je pomembna vsakdanja rutina, ki je pri negi mastne in problematične kože nepogrešljiva za doseganje optimalnega učinka nege Normaderm.

Za popolno nego mastne in problematične kože svetujemo vsakodnevno jutranjo in večerno rutino, ki obsega naslednje korake:

  • 1. umivanje kože obraza z Normaderm gelom za globinsko čiščenje problematične kože zjutraj in Normaderm gelom z drobnimi zrnci za globinsko čiščenje problematične kože ter dodaten luščilni učinek zvečer,
  • 2. dodatno odstranjevanje morebitnih ostankov nečistoč, ožanje por in osvežitev kože z Normaderm adstringentnim čistilnim tonikom zjutraj in zvečer,
  • 3. Normaderm vlažilno nego za problematično kožo naneseš na očiščen obraz zjutraj in je hkrati tudi odlična podlaga za ličila.
  • 4. Normaderm Nuit nego naneseš na očiščen obraz zvečer.

Normaderm MENU bo na voljo v pooblaščenih Vichy lekarnah v drugi polovici meseca septembra (do izteka zalog).

Spoznaj novo nego za odpravljanje nepravilnosti in celotno linijo izdelkov Normaderm.

Oglasno sporočilo