Nagradni Clinique kviz: Srečo je treba deliti!

Clinique sponzorira ekstra srečonosni nagradni izziv, ki bo ducat sodelujočih osrečil s še posebno veselim presenečenjem.

2. 12. 2010

Najbolj veseli mesec leta pa bo tudi sicer poln Clinique srečnih trenutkov.

Ne spreglej, da te v času Happy Vikenda Clinique vabi v parfumerije Limoni City Park Ljubljana in Europark Maribor, kjer te bosta Limoni in Medicopharmacia ekipi osrečili z veliko porcijo dišave Happy, ki že mnoga leta prebuja občutek sreče med milijoni ljudmi in to praznično obdobje ne bo prav nič drugačno od preteklih! Več o dogodku si preberi tukaj.

Clinique osrečuje!

Preden se zaletiš in odgovoriš na naše spodnje anketno vprašanje, še za hip pomisli, zakaj boš glasovala za eno od petih opcij in nato zapiši (tudi stavek ali dva bosta dovolj), zakaj si se odločila tako, kot si se pač odločila.

Svojo obrazložitev - vezano na spodnji (nagradni) kviz - nam pošlji na nagrade@adriamedia.si (pripis: Clinique osrečuje!).

Ne pozabi pripisati še svojega imena, naslova, telefonske in davčne številke.

Nagrajenke bo določil žreb.

Nagradni kviz

Premisli, glasuj in s svojim mnenjem sodeluj v nagradni igri:

  • Katerega od naslednjih Clinique izdelkov bi podarila ljubljeni osebi in zakaj bi se med izbranimi odločila prav za slednjega??

Izbiraš lahko med naslednjimi petimi izdelki, ki poosebljajo duha 'happy' Clinique:

Glasovanje je končano.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri