Nagradna igra: Ne čakaj na maj!

V Cosmo uredništvu so pred prazniki delali čistko in odkrili lepo zalogo cosmo lepotil, med katerimi so nohtom prijazne pilice in polirni pribor, lične gobice za nanos pudra, pa umetne trepetalnice ...

27. 4. 2008

... in iz tega zajetnega kupčka lepotil, ki se nam jih je škoda zdelo zavreči, ko pa jih bo marsikatera med vami s pridom uporabila, bomo sestavili male nagradne paketke za vse tiste, ki boste sodelovale v našem malem nagradnem izzivu – ta bo aktualen le, dokler naše zaloge ne bodo pošle.

Nagradno vprašanje

V enem od naših spletnih prispevkov smo že razmišljali o lepoti – za katero se rade izkaže, da je pod vplivom pričakovanj okolja in izkrivljenimi prepričanji posameznikov zelo 'izmuzljiva', zato smo se odločili, da te s tem nagradnim izzivom še malo spodbodemo k razmišljanju na to temo.

Za lepotilni paket boš morda morala preleteti tudi tale prispevek, da boš razumela nagradno vprašanje, potem pa premisli in napiši (dovolj bosta tudi že stavek ali dva):

  • Kdaj, kje in kako ti najmočneje občutiš t.i. efekt kontrasta?
nagrade@adriamedia.si

P.S. Vse, ki pridno sodelujete v naših nagradnih igrah, naprošamo, da kar najmanj spreminjate naslov na elektronski pošti, saj se v naš nagradni zbiralnik zliva veliko najrazličnejše pošte, in kaj lahko se zgodi, da vas zaradi spremenjenega naslova e-pisma nehote spregledamo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri