Nagradna igra: Clinique Happy Day

Igraj se in si priigraj stekleničko napolnjeno z dišavo sreče Happy!

23. 11. 2009 | Promocijsko sporočilo

V času praznovanja Clinique Happy Vikenda, ki bo potekalo od 4.- 6. decembra v parfumerijah Limoni City Park LJ in Europark MB, želi Clinique podariti 5 nagrad – dišavo Clinique Happy. In njen novi srečni lastnik si lahko prav ti!

Za malo truda veliko veselja

Vse kar moraš storiti je, da jim do 2. decembra na clinique@medicoph.com pošlješ sliko svojega ‘srečnega trenutka’ ali pa jim ga opišeš v nekaj besedah in jim zaupaš zakaj te osrečuje. Lahko je to trenutek iz tvojega rojstnega dneva, druženja z družino, prijatelji, hišnimi ljubljenčki, nakupa novega rdečila za ustnice (Clinique! seveda) – karkoli kar te osrečuje!

Izžrebali bodo 5 srečnežev (katerih imena bomo objavili tudi na naši spletni strani), ki jim bodo podarili priljubljeno dišavo Clinique Happy. Nagrado bo mogoče prevzeti v izbrani parfumeriji Limoni 4. decembra, kamor pa v vsakem primeru vabijo kar vse po vrsti na praznovanje Clinique Happy Vikenda.

Na spletni strani Facebook Clinique -Slovenija te čakajo tudi vsi prijatelji te kozmetične hiše.

'Happy Day' postane 'Happy vikend'

Pridruži se jim v parfumerijah Limoni City Park LJ in Europark MB od 4. do 6. decembra - vsak dan od 10h do 20h.

Judy Garland je pela, “Forget your troubles, come on get happy!” In v teh treh dneh si lahko srečna tudi ti, zahvaljujoč zabavnemu koncu tedna, ko praznuje Clinique Happy Vikend, podaljšano praznovanje vsakoletnega dogodka Happy Day, ki poteka po vsem svetu s ciljem osrečevati ljudi z majhnimi, a pomembnimi dejanji.

Že majhna pozornost velja!

V času Happy Vikenda te Clinique vabi v parfumerije Limoni City Park Lj in Europark MB, kjer te bosta Limoni in Medicopharmacia tim  osrečila z veliko porcijo dišave Happy, ki že mnoga leta prebuja občutek sreče med milijoni ljudmi in to praznično obdobje ne bo prav nič drugačno od preteklih!  Kot čustvo v katerem je dobila navdih, je dišava Clinique Happy univerzalna. Že več kot 45 milijonov izdelkov Clinique Happy je bilo do sedaj prodanih po celem svetu in če bi jih vodoravno položili enega ob drugega, bi obkrožili 2/3 Zemlje!

Clinique naš planet dobesedno prekriva s srečo in dokazuje, da je sreča univerzalno čustvo.

V letošnjih prazničnih dneh želi Clinique vsem, ki se jih dotakne, v življenje prinesti trenutek sreče. 

V času Happy Vikenda bodo otroke osrečili s čokoladicami, bonbončki in oranžnimi baloni, mamicam bodo podarili brezplačno ličenje in jim podarili čudovito darilo: vzorček Clinique High Impact maskare in glosa za ustnice Clinique Longlasting Glosswear. Ob nakupu kateregakoli Clinique izdelka pa ti bosta Clinique in Limoni v času Happy Vikenda  podarila še 10% popust.

Mar ni to super!

Vse kar moraš storiti je, da s seboj prineseš dobro voljo!

Čakali te bodo!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri