Nagradna igra: Brezplačno na tečaj ličenja

Bi rada spoznala holivudske skrivnosti ličenja, ki jih bo na spomladanskih tečajih predstavila vrhunska vizažistka Tina Lasič Andrejevič?

23. 3. 2009

Modna agencija Bronz je v pomladnih dneh združila moči s priznano vizažistko Tino Lasič Andrejevič, ki se je šolala pri nagrajenih holivudskih mojstrih ličenja in maske.

Njene spretnosti so na svojih obrazih občudovale velike tuje in domače zvezde: Geraldin Chaplin, Diana Rigg, Vesna Pisarović, Tanja Ribič, Katarina Čas, Tjaša Železnikar in še mnoge druge; kot vizažistka je sodelovala pri številnih celovečernih in kratkih filmih, televizijskih oglasih, videospotih in naslovnicah priznanih revij.

Dva različna tečaja

Njene spretnosti boš zdaj lahko občudovala tudi ti (in se od nje marsikaj tudi naučila) na vrhunskih tečajih profesionalnega ličenja:

1. Poslovni make-up (termini: 24. marec; 31. marec; 7. april; 21. april)

Tečaj je namenjen ženskam, ki si želijo blesteti na poslovnih sestankih, družinskih srečanjih ali med druženjem s prijatelji.

Naučila se boš: Spoznala boš pravilno tehniko dnevnega ličenja za posamezen tip obraza, trike za povečanje ustnic, poudarjanje oči in prekrivanje podočnjakov, najnovejše modne smernice …

2. Večerni make-up (termini: 27. marec; 3. april; 10. april; 17. april; 24. april)

Tečaj je namenjen ženskam, ki si želijo blesteti na kateri koli zabavi.

Naučila se boš: Spoznala boš tehnike večernega ličenja za posamezen tip obraza, trike, s katerimi boš poudarila oči in ustnice, oblikovala obrvi, naučila pa se boš tudi uporabljati umetne trepalnice …

Vsi tečaji bodo v popoldansko-večernih urah potekali v prostorih modne agencije Bronz (Letališka cesta 5, BTC Ljubljana – 2. nadstropje), ti pa se lahko poteguješ za eno od dveh nagrad.

Nagradno vprašanje

Za udeležbo na tečaju POSLOVNI MAKE-UP, ki bo potekal 31. marca od 18.00 do 21.00, odgovori na nagradno vprašanje:

  • V kateri prestolnici filma in mode se je šolala vizažistka Tina Lasič Andrejevič?
VEČERNI MAKE-UP

  • Naštej 3 zvezdnike, ki jih je ličila Tina Lasič Andrejevič.
nagrade@adriamedia.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri