Na prvi pogled sladka češnja, v resnici pa ...

Temu čudovitemu izdelku zlahka damo naziv Naj izdelek letošnje pomladi.

17. 5. 2016

V naše uredništvo so letošnjo pomlad priromale sladke češnje, ki ne samo da ljubko popestrijo vsako delovno mizo, v resnici gre pravzaprav za čisto pravi balzam za ustnice.

Ta čudoviti izdelek je del nove kolekcije Juice it! znane lepotne znamke Essence.

balzam

Balzam ustnicam nudi intenzivno nego, jih izdatno vlaži in jih rahlo obarva v svetlo roza odtenku. Prepričala nas je tudi sadno-sladka odišavljenost in prikupna embalaža v obliki češnje.

Izdelek se nam tudi super ideja za majhno pozornost, s katero lahko presenetiš svojo ljubo osebo, saj to slastno lepotilo stane le nekaj več kot 2 evra! :)

Ne spreglej še drugih izdelkov iz Juce it! kolekcije

Z novo trend kolekcijo znamka Essence v mesecu maju ponuja sočne lepotne kose. Barve v tej kolekciji spominjajo na mešanico breskve, lubenice in češnje; "gel-like" delno odišavljene teksture na nohtih in ustnicah pričarajo pomladne barvne efekte.

essence

Najljubši kosi te kolekcije so jelly tinta za ustnice s srednje transparentno formulo in edinstvenim barvnim efektom, ter krtača za lase v kivi dizajnu.

essence

Odišavljene nalepke za nohte z majhnimi sadeži zagotavljajo pisane motive na nohtih, zagotovo pa bo poletje priklicala sadno-cvetlična toaletna voda s češnjo in sorbetom nektarine.

Preberi še: 4 trike za popolno naličene in neskončno zapeljive oči ali pa preveri, kako z ličili ustvariš videz polnejših ustnic.