Na cosmo testu: anticelulitna nega s kisikom Thalgo

Punce z uredništva smo združile moči, se posvetovale s strokovnjaki in se pognale v lov za majhnimi spremembami, ki so odločilno vplivale na naše počutje (pa tudi obliko telesc). Te zanima, kako se je na testu odrezal tretma anticelulitne nege s kisikom Thalgo? Beri dalje ;)

Na cosmo testu: anticelulitna nega s kisikom Thalgo (foto: profimedia) profimedia
10. 6. 2014

Na cosmo testu

Anticelulitna nega s kisikom Thalgo

Cena: 45 € za tretma (z večjim številom tretmajev se cena zniža)

Kje? Salon Masiki; masiki.si

POSTOPEK: Anticelulitna nega s kisikom Thalgo je celostna nega (stegna, zadnjica, ledvedni predel, trebuh in nadlahti) s štirimi različnimi izdelki proti celulitu in za učvrščevanje s poudarkom na vseh treh stopnjah celulita z oblogo telesa ter celostno patentirano masažno tehniko.

KatjaAnticelulitni tretma s kisikom za zmanjšanje maščobnega tkiva, oblikovanje in učvrščevanje, za katerega sem se odločila, vključuje kisikovo oblogo, ki deluje na fibrozno tkivo (kisik pospeši procese v organizmu, odplavljanje odpadnih snovi). Oblogi sledi patentirana masaža z petimi različnimi gibi in z aktivnimi sestavinami (rjava alga, rastlinski izvleček, oljni lističi in plahtica ter čisti aktivni kisik).

Za dober rezultat je treba tretmaje podpreti še s prehranskimi dodatki, ki pomagajo tudi okrepiti imunski sistem. Thalgo ima glede na probleme dva: enega proti celulitu in drugega proti zastajanju vode v telesu ter težkim nogam. Tretmaji se dopolnjujejo še dnevno z anticelulitnim gelom, za najboljši možni učinek pa je treba opraviti 10 ali več tretmajev.

ZAKAJ SEM SE ODLOČILA ZA TA TRETMA?

Ker imam vse tri stopnje celulita in bi ga rada odpravila, poleg tega še nisem bila na anticelulitnih programih in sem želela učinek preizkusiti dobesedno na lastni koži.

KAJ SEM PRIČAKOVALA?

Celulit je kompleksna težava in se je ne da odpraviti zlahka, vseeno pa pričakujem deloma vidne spremembe, bolj napeto in gladko kožo.

KAKO SEM DOŽIVELA TRETMA?

Občutek pri oblogi, ki je prvi del tretmaja, mi je bil precej zanimiv. Čeprav sem toplotnega učinka vajena pri nekaterih anticelulitnih kremah, je pri tem tretmaju občutek toplote precej intenzivnejši in toploto dejansko čutiš v globini, ne le na površini kože. Ta učinek traja še nekaj časa po oblogi, ki so mi jo na telesu pustili osem minut. Masaža z različnimi prijemi je prijetna, prav nič boleča in ravno prav močna.

PO TRETMAJU ...

Učinek je presenetljivo boljši, kot sem pričakovala, saj sem do teh tretmajev precej skeptična. Vsekakor celulit še imam, kar je logično in pričakovano, je pa ta površinski zdrizasti celulit, ki ga imenujemo tudi pomarančna koža, precej manj opazen, koža pa lepša in bolj gladka tako na pogled kot dotik. Najboljši učinek je bil pri meni na trebuhu in na zadnjem delu stegen.

KOMU BI TRETMA PRIPOROČILA?

Priporočila bi ga vsem ženskam, saj ni ne starostno ne kako drugače pogojen. Odličen je za tiste, ki nimajo veliko časa, saj traja le 60 minut, ter za vse, ki ne želijo bolečih tretmajev in so nagnjene k podplutbam pri drugih anticelulitnih tretmajih. Poleg tega tretma ni pretirano drag, saj ponujajo tudi posebne popuste glede na individualni program.

Več o lepotno - zdravilnih tretmajih pa na spletni povezavi Testirale smo 9 Top lepotnih in zdravstvenih tretmajev.